cancer bucal
Buna ziua,
La inceputul urmatoarei saptamani(mai exact pe data de 18), tatal meu va fi supus unei operatii de extirpare a unei tumori bucale(mandibula).
In mod normal, se face anestezie totala? Dupa operatie, cam cate zile se sta in spital?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cipriana
La inceputul urmatoarei saptamani(mai exact pe data de 18), tatal meu va fi supus unei operatii de extirpare a unei tumori bucale(mandibula).
In mod normal, se face anestezie totala? Dupa operatie, cam cate zile se sta in spital?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cipriana
4 comentarii
da.. s eface anestezie totala...
restul depinde de foarte multi factori.
restul depinde de foarte multi factori.
Multumesc pt. raspuns. Noi locuim la cca 480 de km de clinica, si ma interesa cu aproximatie un minim de zile pe care le vom petrece acolo, ca sa stiu ce nr. de pijamale, lenjerie, etc. sa impachetez.
minim 10 zile.. daca se externeaza pentru tratrament postoperator la o clinica mai aproape de domiciliu
sau 3 saptamani daca tratamentul se face complet acolo
sau 3 saptamani daca tratamentul se face complet acolo
Buna ziua! Va rog, daca stie cineva, ce se intampla in cazul unui pacient cu cancer bucal, care a facut chimioterapie si 15 sedinte de radioterapie, dar nu mai suporta radioterapia, nu mai mananca, nu mai bea apa, abia mai poate merege. Se poate intrerupe radioterapia si sa mai faca cure de chimioterapie? Va multumesc anticipat si astept un raspuns cat mai curand!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cancer in gat
- 6cancer la baza limbii-oncologie
- 23cancer la limba
- 9poate fi cancer?
- 7Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba?
- 2cancer bucal?
- 57o fi cancer in gat?
- 8Bunicul meu are cancer!va rog mult sa imi raspundeti!
- 11cancer sau nu?
- 1cancer limba
- 1cancer limba
- 2tumori benigne si cancer
- 2Cancer la gat?
- 2poate fi cancer in gat?
- 4cancer amigdala dreapta, radioterapie sau operatie?
- 8cancer la gat
Mai multe informații despre: Cancerul bucal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: