poate fi cancer in gat?

buna ziua,
am de ceva time, mai exact 2 luni senzatia de frimitura in gat. o saincerc sava explic exact ce simt.am senzatia caam mereu o frimitura in partea dreapta, cumva in zona dintre nas si gat, care se plimba cand inghit. in momentul in care nu inghit o simt undeva in partea superioara, chiar intre nas si gat, parca in ultimul timp ma deranjaza si la respirat. prezenta ei o simt mai tarre cand aplec capul inapinte sau cand bag barbia in piept. recunosc si ca atunci cand mananc am senzatia ca trebuie sa fiu atenta pt ca ar putea mancarea sa-mi scape pe gat sau inghit cu teama. searavin pozitie culcata nu am aceasta senzatie si nici dimineata imediat cand ma trezesc. trebuie sa mentionez ca sunt cam panicoasa si nu exclud posibilitatea ca aceste senzatii sa le amplific eu pe fond psihic, insa ceva sigur este la baza.
mi-am facut analizele de sange sunt ok, cele la tiroida sunt ok.
intrebarea mea este daca poate fi cancer ingat, larigian, faringian sau ceva de genul acesta, pt ca am vazut pe net ca acesta poate si unul dintre simptome?
am 21 de ani si nu am cazuri in familie de acestgen...
Deci poate sa fiecancer?
multumesc va rog sa-mi raspundeticat de repede posibil
am de ceva time, mai exact 2 luni senzatia de frimitura in gat. o saincerc sava explic exact ce simt.am senzatia caam mereu o frimitura in partea dreapta, cumva in zona dintre nas si gat, care se plimba cand inghit. in momentul in care nu inghit o simt undeva in partea superioara, chiar intre nas si gat, parca in ultimul timp ma deranjaza si la respirat. prezenta ei o simt mai tarre cand aplec capul inapinte sau cand bag barbia in piept. recunosc si ca atunci cand mananc am senzatia ca trebuie sa fiu atenta pt ca ar putea mancarea sa-mi scape pe gat sau inghit cu teama. searavin pozitie culcata nu am aceasta senzatie si nici dimineata imediat cand ma trezesc. trebuie sa mentionez ca sunt cam panicoasa si nu exclud posibilitatea ca aceste senzatii sa le amplific eu pe fond psihic, insa ceva sigur este la baza.
mi-am facut analizele de sange sunt ok, cele la tiroida sunt ok.
intrebarea mea este daca poate fi cancer ingat, larigian, faringian sau ceva de genul acesta, pt ca am vazut pe net ca acesta poate si unul dintre simptome?
am 21 de ani si nu am cazuri in familie de acestgen...
Deci poate sa fiecancer?
multumesc va rog sa-mi raspundeticat de repede posibil
2 comentarii

1. persoanelor panicoase li se recomanda sa NU citeasca multa informatie pe internet.. deoarece dauneaza grav sanatatii
2 un examen Endoscopic nas-rinofaringe.. la ORL.. o sa puna diagnosticul concret
2 un examen Endoscopic nas-rinofaringe.. la ORL.. o sa puna diagnosticul concret

ma scuzati ca insist, voiam totusi sa stiu pana ajung la control daca simptomele astea pot semnala cancer in gat sau cat de grav poate fi?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27Tarceva - rezultate?
- 9Sfaturi cancer
- 22Biobran si SOD in tratarea cancerului
- 23cancer la limba
- 6tumoare retroperitonala belingna - tratamentul cu citostatice cum actioneaza?
- 7Vindecarea bolilor aparent incurabile prin terapie naturista
- 4Doua radiografii la coloana.cancer in doi ani??AJUTOR
- 15produse naturiste pentru tumori benigne si cancer
- 47Dovezi medicale in vindecarea cancerului cu Escozul
- 12BOINC - cercetarea cancerului
- 4analize sange depistare cancer
- 3analize gratuite pentru bolnavii de cancer
- 8Cum sa lupt cu cancerul?
- 0rezectie de colon inseamna cancer? va rog sa-mi raspundeti..
- 2Cancer la gat?
- 8Ce inseamna cancer in faza t2nomx?
- 1Anxietate cancer gat
- 22Cred ca am cancer. Va rog frumos un sfat !
Mai multe informații despre: Cancerul bucal cancerul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Cancerul bucal (oral)
- Osteosarcom
- Cancerul de sân
- Cancerul de prostata
- Cancerul bronhopulmonar
- Cancer de piele non-melanom
- Cancerul labial (buze)
- Cancerul colorectal
- Cancerul gastric
- Cancerul hepatic - Hepatocarcinomul