Calduri excesive si stare de rau
Buna! De aproape 2 luni ma confrunt cu foarte multe simptome: ameteli, stari de greata, tiuieli in urechi, gaze, si niste calduri excesive insotite de o stare de rau. Am facut analizele si am fost diagnosticata cu helicobacter si gastrita. Am luat tratamentul, au trecut deja 3 saptamani dar, desi nu mai am toate simptomele si am inceput sa mananc, ma ingrijoreaza foarte tare caldurile acelea excesive, starea de rau si tiuitul in urechi. Am facut si ekg si ecg si ecografii abdominale si analizele la sange...toate sunt normale...nu mai stiu la ce doctor sa ma mai duc. Mentionez ca sunt si la menopauza dar aceste calduri sunt diferite de bufeurile normale. Ma ajutati cu um sfat va rog?
6 comentarii
Trebuie sa mergeti pe calea normala de evaluare: va prezentati la medicul de familie care va va face o evaluare a situatiei dumneavoastra in urma tratamentului si va va da bilet de trimitere pentru continuarea investigatiilor. Daca nu ati fost inca, consider ca e necesar sa va vada si un neurolog.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Multumesc ptr raspuns! Am fost si la doctorul de familie si la neurolog.pentru tiuieli am.luat betaserc fara nici un rezultat. Caldurile excesive ma lasa fara puteri... am fost pana si la psihiatru..
Ce v-a spus psihiatrul ?
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Ca este posibil sa fie pe fondul unei anxietati dar sa continui si investigatiile. Am incercat sa iau 2 tipuri de antidepresive recomandate de psihiatru dar nu le am putut suporta. La 1 ora 2 mi se facea rau si 2 zile nu mai puteam manca...
O sa fac un consult si la ginecologie si un ct cranian...
O sa fac un consult si la ginecologie si un ct cranian...
Va rog sa-mi trimiteti si mie rezultatele.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Si noi suntem un centru medical specializat pe tratamente de recuperare medicala bazate pe protocoale naturiste. Deci recomand cu toata sinceritatea tratamentele naturiste care nu au contraindicatii si nu au efecte secundare.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menopauza si slabirea
- 3semne de menopauza?
- 1spre menopauza...2 saptamani de ciclu...
- 2Ceva se intampla cu corpul meu... cred ca este o pregatire a menopauzei
- 2referitor la menopauza
- 0tulburari de menopauza?
- 3Herpesul genital !
- 0Menopauza indusa de chimioterapie
- 4Cum stiu daca am intrat in menopauza?
- 2dureri ascutite de sold
- 4menopauza... de vreo doua saptamani am o usoara scurgere alba laptoasa
- 23Carcinom lobular invaziv
- 1menopauza la 44 ani
- 1calcai amortit
- 1menopauza la 43 ani?
- 1menopauza
- 0lichid roz dupa chiuretaj biopsic menopauza
- 8menopauza
- 1Menopauza
Mai multe informații despre: Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: