Caderea parului, posibila rezolvare ?
Buna seara ! Am vorbit cu un apropiat si am si vazut unele produse legata de acesta problema. Nu sunt cine stie ce cunoscator al corpului uman dar vreau sa stiu putin cum stau lucrurile.Conform tuturor sfaturilor gasite pe net (caderea parului este datorata stresului, alimentatiei proaste,..etc. ) ar trebui sa ma reduci din cadere dar (acum urmeaza nelamurirea mea ) daca sangele nu prea circula in acea zona nu poate regenera, hrani parul, iar ca sangele sa vina il masam si in acelasi timp dam cu solutii hranitoare. Adevarat ? Intrebarea este, exista substante, solutii locale care sa genereze aceasta "venire a sangelui", ? Este posibil sa efectul lor ? Am vazut pe net nu mai stiu exact un produs, incepea cu litera M.
De asemenea si vechea problema, matreata. Aici stiu ca datorita ei parul se sufoca..
Va rog sa ma corectati / explicati cum este adevarat si completat in cazul in care am uitat ceva.
Va multumesc !
De asemenea si vechea problema, matreata. Aici stiu ca datorita ei parul se sufoca..
Va rog sa ma corectati / explicati cum este adevarat si completat in cazul in care am uitat ceva.
Va multumesc !
3 comentarii
Noi purtam gene de la parintii nostrii cat si de la 7 generatii din urma asa ca mai bine verifica daca ai avut in familie persoane cu calvitie.
Pt matreata eu folosesc sampon de bebelusi ( chiar daca am chelie matreata este uscarea si exfolierea pielii de pe scalp).
Mia spus cineva de la munca ca a lasat la macerat usturoi si ca a avut efect si nu ia mai cazut parul o sal intreb si voi mai posta.
Pt matreata eu folosesc sampon de bebelusi ( chiar daca am chelie matreata este uscarea si exfolierea pielii de pe scalp).
Mia spus cineva de la munca ca a lasat la macerat usturoi si ca a avut efect si nu ia mai cazut parul o sal intreb si voi mai posta.
Deci uscarea si exfolierea pieleii capaului este o cauza ? Cat despre treaba cu sangele...
Astept urmatorul post..
Astept urmatorul post..
Asta cu usturoiul cred ca e dureroasa si mirositoare:). Oricum daca functioneaza clar merita incercat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cadere masiva a parului (in cercuri), de cateva saptamani
- 10Caderea parului
- 4Mancarimi de cap
- 7tratament impotriva caderii parului?
- 11Caderea parului in zona din fata a capului
- 11caderea parului
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 25caderea parului in mod excesiv
- 3cadere excesiva a parului
- 1caderea parului
- 2Caderea parului si subtierea firului de par