Buna Dimineata va invit la o cafea

844 comentarii 1 2 ..... 202122 ..... 28 29 Înainte ›
0
31-05-2010, ora 00:01
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Bleuciel cu mult respect(eu urmaresc tot de la a la z)

Ai tras concluzii gresite in legatura cu poezia.Unii dintree noi incearca sa castige prezenta pe acest forum printr-o prezenta falsa si prin minciuna(stii la ce ma refer)
Sa va fie rusine la toti faceti teatru in public e vorba lui Elena.
0
31-05-2010, ora 13:53
the eye :)
Nu este medic/terapeut
http://www.youtube.com/watch#!v=tZGvdXnyH14feature=related - pt. familia "virtuala " -nu se descaraca / cauta pe youtube.com : "TU" - mariussascau ; e f.frumos
http://www.youtube.com/watch?v=dDFlKosL6Sg - cantec pentru tine
0
31-05-2010, ora 19:47
Nu este medic/terapeut
" Oamenii sunt adesea neintelegatori, irationali
si egoisti...
Iarta-i, oricum!
Daca esti bun/a, oamenii te pot acuza de
egoism si intentii ascunse...
Fii bun/a oricum!
Daca ai succes poti castiga prieteni falsi si
dusmani adevarati...
Cauta succesul, oricum!
Daca esti cinstit/a si sincer/a, oamenii te pot
insela...
Fii cinstita si sincera/a, oricum !
Ceea ce construiesti in ani, altii pot darama
intr-o zi...
Construieste oricum!
Daca gasesti linistea si fericirea, oamenii pot fi
gelosi...
Fii linistita si fericita, oricum !
Binele pe care il faci azi, oamenii il vor uita
maine...
Fa bine, oricum!
Da-i lumii tot ce ai mai bun si -poate- nu va fi nicioadata deajuns...
Da-i lumii tot ce ai mai bun, oricum!
La urma urmei, ce este intre tine si
Dumnezeu, ...
N-a fost niciodata intre tine si ei, oricum!"
0
31-05-2010, ora 21:28
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Acu ce faceti, ati inceput amindoi sa postati aceleasi posturi si la Beneficii si aici... ?
0
31-05-2010, ora 23:44
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Ceva interesant(poezia, e ceva de un inteles abstract, sa-mi dau cu parerea)

Bleuciel, chiar ma bucur de insistenta ta cu terapia prin credinta si rugaciune, si sa asteptam vindecarea, dar e momentul de vindecare?
Observ sau am o senzatie falsa in ceea ce priveste aceasta atractie a ta si bunul plac de a tine o conversatie singura (tu si dumnezeu)de a vorbi cu tine, chiar apresiez enorm asta, dar de ce nu ne spui ce ascunzi?

Daniel poate daca Bleuciel sa-r ruga mai mult, de exemplu poezia(ca o rugaciune lingusitoare), i-ti pierzi viata fara a medita si in alta directie(biblic o alta cale a credintei)la limitele corpului.
Impulsurile tale sunt inalte in credintasi nu ma invidiaza asta, dar dovezile tale scrise arata ca merita rasplata(poate fi viata vesnica sau sau viata nevesnica).
Nick pe unde esti?
0
01-06-2010, ora 22:50
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
http://www.youtube.com/watch?v=KNW-Wnab2fs
http://www.youtube.com/watch?v=kk9SjaIvEgU
http://www.youtube.com/watch?v=IzZI5Cu5_1I

Ziceti ca nu e bine sa se vorbeasca despre sexualitate, nu ?
0
03-06-2010, ora 20:54
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!

Nu am citit nicio aberaţie postată, aşadar, din păcate, nu pot oferi o replică corespunzătoare la ele (fraza este valabilă doar pentru cei care au conştientizat că au scris aberaţii, nu şi pentru ceilalţi).

D-nă Bleuciel, dvs. sunteţi o femeie cu calităţi şi defecte, ca orice entitate de pe Terra. Eu vă evaluez în inima mea doar prin prisma calităţilor, atât, pentru că nu-mi permit să vă judec absolut deloc (oricum, ca şi fapt divers, vă asigur că nu aveţi mai multe defecte decât mine). Sunteţi un suflet minunat şi nu veţi reuşi niciodată să mă faceţi să-mi schimb perspectiva în ceea ce vă priveşte. Puteţi să credeţi că sunt şi d-nul Filip, Daniel şi d-na Tania la un loc, chiar nu mă afectează deloc (cel mult mă stupefiază). În ochii mei sunteţi doar o făptură minunată, care se luptă pentru supravieţuire într-o mare de ispite, ca orice om aflat în viaţă.
DUMNEZEU să vă binecuvânteze!
Cu iubire,
Mr. Nick

.

Jackie, la mulţi ani fetiţei tale (ţi-am expediat şi un e-mail, dar nu sunt sigur că serverul yahoo şi-a făcut treaba). Să fie sănătoasă, virtuoasă şi Dumnezeu să o binecuvânteze cu tot ce are nevoie. Păcat că nu mă pot teleporta. Aşa mi-ar fi fost mai uşor să vin în vizită la voi. Fizicamente vorbind, mi-ar fi foarte greu să ajung în ţara în care locuieşti tu şi familia ta :( Nu-i nimic, te îmbrăţişez de la depărtare :-)
Te rog să nu mai citeşti frazele "gunoizate" din filele cărţii acestui topic, atât pot să-ţi spun. Citeşte tot ce poate fi procesat şi asimilat de mintea ta echilibrată. În rest...foloseşte coşul de gunoi (frazele "gunoizate", adică cele care conţin gunoaie pe post de cuvinte, trebuie să fie depozitate într-un loc specific lor - în depozitul ignorării totale). Ignoră tot ce te poate afecta! Dacă nu poţi ignora, încercă să sfătuieşti emiţătorii de gunoaie să înceteze. Poate îţi vor asculta sfatul.
Te pup dulce!
Dumnezeu să te binecuvânteze:-)
Cu iubire,
Mr. Nick

Voi, ceilalţi, ce mai faceţi? Hmm... :)
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect şi iubire,
Mr. Nick

P.S. - În curând mă voi angaja ca profesor de...încă nu ştiu. S-ar putea să nu fiu repartizat pe domeniul studiat de mine timp de 3 ani, dar cu siguranţă voi fi repartizat pe un loc de...profesor :-) Sper să predau psihologia, geografia, biologia sau religia. În niciun caz nu vreau să predau matematică, limbi străine sau limba şi literatura română.
Ţineţi-mi pumnii super strânşi. Abia aştept să fac DISCIPLINĂ :))))))))))))))))))
0
04-06-2010, ora 00:57
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nick, de ce ti-ai scris DUMNEZEU pe frunte ?
0
04-06-2010, ora 13:11
Nu este medic/terapeut
http://www.youtube.com/watch?v=a0a1QB5tW-8feature=related
0
04-06-2010, ora 16:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna Nick.Multumesc din suflet pentru urari!Am primit mail-ul, dar saptamana asta nu am avut deloc timp sa deschid laptopul, deoarece am tinut-o tot intr-o petrecere :D.Am petrecut de ziua Clarei bineinteles, apoi a 2-a zi de 1 iunie, fiind ziua copilului ne-am gandit ca ar fi frumos sa mai luam un tort si sa ii facem o mica petrecere, deci am petrecut si atunci, apoi ieri a fost ziua femeii/mamei aici unde ma aflu eu si iar s-a lasat cu petrecere, cadouri si tot asa.Acum ma odihnesc un pic, pt ca am fost prea solicitata in aceste zile.Plus ca mi s-a mai intamplat si un lucru minunat acum 2 zile.Sa iti povestesc aici, ca pe mess cine stie cand ne mai sincronizam.Dinainte de ziua Clarei ma durea un pic gatul, un pic mai mult as spune, durere de a continuat pana in ziua de miercuri sapt.asta.Nu eram racita, la inceput am crezut ca poate mi-a ramas ceva blocat, simteam ca si cum s-ar fi oprit un os mic de peste si ori de cate ori inghiteam ma durea.Am intrat un pic pe mess, cu gandul ca dau de scarface, l-am gasit spre norocul meu, i-am pov.in mare parte ce am patit, remedii homeopate nu am de unde sa cumpar aici pt ca inca nu am gasit o farmacie homeopata in tara in care sunt si mi-a recomandat metoda paharul+apa si hartie, stii despre ce este vorba.Bun si facut, am scris denumirea remediului pe hartie, mi l-am preparat, am luat in ziua de miercuri de vreo 4 ori si joi(adica ieri) cand m-am trezit ce crezi?Surpriza!Nu mai ma durea gatul!Deci nu mi-a venit a crede, stii cat de sceptica am fost la inceput in ceea ce il priveste?Ei bine m-am convins si de data aceasta, pt a 2-a oara, cu metode diferite de tratament ca ceea ce spune el este 100% adevarat.Acum sunt convinsa ca homeopatia este cea mai buna alegere!I-am multumit azi o gramada lui scarface :).Acum vreau sa imi prepar mai multe remedii, care tin mai mult timp :D.
Pupici cu sclipici! :-*
0
04-06-2010, ora 16:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daniel N., cred ca trebuie sa mergi la un oftalmolog!!Nu si-a scris Dumnezeu pe frunte daca vad eu bine, ci : "Dumnezeu este iubire, iar iubirea este Dumnezeu"!Este o diferenta, asa ca nu mai incerca sa il acuzi de ceva.Pe bune acum, chiar nu te-ai saturat/plictisit sa tot il ataci la orice afirmatie?Uite eu nici nu m-am mai obosit sa ii raspund lui bleuciel sau tie, fiindca oricum cu omul cand vede numai in fata precum calul nu iesi la niciun rezultat.
In fine...
0
04-06-2010, ora 16:29
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick iti doresc mult succes, sa reusesti in tot ceea ce iti propui in viata si sa ramai asa cum esti mereu!
Eu iti tin pumnii!! Pupici
0
05-06-2010, ora 14:38
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna ziua... prieteni !!!!!!!!
Cine lipseste dintr-un loc drag, afla ultimul anumite vesti. Si,. reactioneaza atunci cand le afla !... cu intarziere...
JACKIE - draga mea ! Sa-ti traiasca fetita cea frumoasa, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa, sa nu cunoasca gustul esecului, ci doar al izbanzii ! Iar in ochisorii ei minunati sa straluceasca intotdeauna bucuria !. (Si mamicii ei, la fel de frumoase, ii doresc la fel !) Pupici multi, desi si parfumati exotic !!! :D
NICK - ma bucur ca esti bine - cel putin asa "citesc" eu printre randuri :D. Iti doresc sa-ti implinesti visul si sa predai...exact ceea ce te atrage cel mai mult. Normal ca pumnii mei sunt stransi pentru tine !... Cat despre disciplinaaaaaa. coboara militaria din pod ?! :)))))))))))))))) Iti las, ca de obicei, un pupic cu mireasma de... floare de salcam, amestecata cu ceva tei... (ca sa te linistesti un pic cu disciplina aia !!! :P)
ANDO - noi ne mai intalnim ! mai rar de la o vreme...dar...asta e ! .. daca sunt ocupata ! :D Stiu ca esti cu sufletul langa mine... si eu la fel.
Ceilalti ai mei prieteni. mi-e tare dor de voi toti ! Va doresc numai bine si... sa ne mai auzim !
0
05-06-2010, ora 17:25
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Tania, bine ai revenit draguta!!Cam rar mai treci pe la noi, dar nah, asta este...intelegem ca nu ai timp :).
Multumesc frumos pentru urarile facute, esti o scumpa ca de obicei.Cand ne sincronizam pe mess iti trimit poze ;)!
Pupici cu sclipici :-*
0
07-06-2010, ora 22:03
Helloooooooooooooooo! :-)

Jackie, îţi mulţumesc mult pentru mesajele postate mai sus (mi-ai insuflat mult pozitivism şi mi-ai demonstrat încă o dată calitatea de prietenă). Mă bucur că Dumnezeu te ajută prin intermediul lui Scarface, adică prin înţelepciunea dăruită lui de a-ţi prescrie remedii specifice stării tale de sănătate; Slavă Domnului!
Şi eu cred în eficacitatea homeopatiei, dar...din păcate, cel puţin în cazul meu, remediul recomandat a avut nişte efecte adverse mult prea pregnante ca să-mi permit să continui administrarea. Asta este! (voi recurge iar la homeopatie, dar nu în viitorul apropiat).
Mulţumesc pentru urare şi pentru faptul că-mi ţii pumnii, eşti o scumpă (Thank God I found you). Bineînţeles că voi continua să fiu aşa cum sunt şi acum; de fapt, nu, nu voi continua să fiu doar aşa, ci voi evolua către şi mai mult pozitivism. Nu există forţă care să-mi schimbe dorinţele pozitive pe care le am; nu există forţă care să-mi pervertească într-un fel sau altul conştiinţa; nu există forţă care să mă determine să renunţ la ce am început; NU există! De ce? Pentru că Îl am pe Dumnezeu profund în fiinţa mea şi, bineînţeles, cu ajutorul Lui pot să depăşesc absolutamente orice obstacol, indiferent de mărimea şi funcţionalitatea lui, aşa că...Slavit să fie DUMNEZEU, Cel în Treime închinat, TATĂL, FIUL şi SFÂNTUL DUH, acum şi pururea şi în vecii vecilor. AMIN! :) Ce fericire!
Te pup, suflet etern minunat :-)
.

D-nă Tania, bine aţi revenit! :-) Vă mulţumesc mult de tot pentru susţinere, nu m-am aşteptat la altceva din partea dvs. (întotdeauna m-aţi susţinut, aşa că sunteţi, că vreţi că nu vreţi, mami de pe net).
Visul mi-l voi îndeplini, pentru că simt îndeplinirea atunci când vine :-) Şi da, aveţi dreptate, va coborâ milităria jos din pod. Eu sunt o persoană foarte bună, dar dacă, Doamne fereşte, copiii nu vor fi aşa cum sunt nişte fiinţe normale - adică fiinţe cât de cât echilibrate cognitiv-comportamental - voi face o disciplină similară cu cea pe care o puteţi vedea în Nanny McPhee 1 sau 2 (eu nu am puteri magice precum acea dădacă, dar am o altfel de "putere" care, Slavă Domnului, se dovedeşte întotdeauna ca fiind eficace).
Şi totuşi, mă bazez pe faptul că, Doamne ajută, copiii vor fi normo-disciplinaţi :-) Dacă nu, nu-i nimic, va intra în acţiune Mr. Nick :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dacă va emite cineva pe guriţă altceva decât disciplină, decenţă şi cunoştinţe, vă asigur că-l va cunoaşte pe psihologul strict din mine (cel puţin!).
Vă pup şi eu şi vă doresc numaaaaaaaaaaaaaai bine (pupicul meu conţine scorţişoară cu busuioc).
.

D-nă Bleuciel, dvs. ce mai faceţi? Sper că sunteţi ok!
Vă pup inima în căutare continuă de a ajuta alte inimi :-)

.

Numai bine, tuturor. Să fiţi toţi binecuvântaţi de Bunul Dumnezeu :-)
Cu iubire şi condescendenţă,
Mr. Nick
0
09-06-2010, ora 20:25
Nu este medic/terapeut
Hello,

Nu sunt sigura ca sunt binevenita, totusi, pentru o explicatie poate-mi este permis...Ma bucur pentru revenirea doamnelor in familie - intotdeauna ele sunt sarea si piperul... Sarea este Tania, iar piperul :)..nu stiu.:(

O rog insistent pe Jakie, poate-mi da o cat de sumara lamurire in ceea ce priveste directia inainte si ochelarii de cal...de care m-as servi :( fireste daca nu ma incomodeaza :) M-ar si ajuta aceasta observatie daca as sti la ce se refera, in mod concret. Se spune ca adevaratii prieteni sunt aceia care-ti spun adevarul in fata, direct, si nu te rasfata cu vorbe frumoase...doar asa...stim noi. Asa ca...as aprecia.

Pentru Dl Nick, faptul ca imaginile de la avatar atrag - vrand nevrand privirile - sa fie un test al psihologului? pt. ca apoi urmeaza concluziile, dupa cum e normal.

Si, o mica sugestie, in favoarea clientilor: " Un tampon aplicat mai mult timp pe o rana nu-l poti desprinde decat cu dureri de nesuportat." /c. petrescu

Pupic si eu, de nu va vedeti !
0
09-06-2010, ora 23:08
Hy!

D-nă Bleuciel, din punctul meu de vedere, sunteţi binevenită în orice spaţiu al acestui forum, aşa că...welcome to the club :-)
Imaginile de la avatar? Nu-mi permit să comentez cu privire la imaginile celorlalţi, dar îmi permit cu privire la imaginile mele. Avatarul meu - perfect nou - a fost postat exact cu scopul cvasi-intuit de dvs. El reprezintă lupta atemporală dintre lumină şi întuneric, care, din păcate pentru unii şi din fericire pentru alţii, naşte şi o materializare de tranziţie - dorinţa de schimbare. Cu toate acestea, mesajul inscripţionat revelează în mod clar Cine este Cel ce este Izvorul infinităţii pozitive - DUMNEZEU. Avatarul are forţa latentă de a apropia tot ce este pierdut de Cel ce poate fi regăsit :-) Atât pot să spun! Sunt sigur că aţi înţeles abstractizarea, că doar sunteţi o lacrimă de înţelepciune providenţială (nu-mi permit să spun în mod direct pentru că stau la pândă cei care vor să sfâşie orice emanaţie de ortospiritualitate. Abstractizarea întotdeauna permite interpretări variate şi, bineînţeles, oferă posibilitatea de a găsi luminiţa de la capătul tunelului, cel puţin în cazul meu).
Deci, testul psihologului costă în...apropiere!

.
" Si, o mica sugestie, in favoarea clientilor: " Un tampon aplicat mai mult timp pe o rana nu-l poti desprinde decat cu dureri de nesuportat." /c. petrescu "
- Ştiu că eu, pentru dvs., sunt tamponul personificat. Nu vă faceţi griji...niciodată nu-mi voi dori să mă desprind de rănile dvs., chiar dacă voi prelua din proprietăţile lor. Doar Dumnezeu va fi Cel care va decide existenţa sau inexistenţa desprinderii, momentul oportun de realizare şi gradul de suportabilitate al durerii. Şi totuşi, tamponul personificat întotdeauna se dăruieşte pe sine şi absoarbe, în regim continuu, tot ce poate şi i se permite, pentru că se transformă în piele :-)
Vă rog să înţelegeţi ce trebuie înţeles!!!

Cu iubire,
Mr. Nick
0
11-06-2010, ora 00:49
Nu este medic/terapeut
Multumesc, Mr. Nick, ma bucur sa va regasesc neschimbat.Iar pentru mine este un har ceea ce se intampla.Prea mult nu pot sa spun, e si f. tarziu, si maine e o zi aparte - pt. multi dintre noi...ma refer la serviciu-

Pentru cel statornic si hotarat in credinta - oricat de adanc ar fi intunericul, o mica fisura de lumina daca exista ea poate creste -asa spune principiul Lui Dumnezeu, si treptat poate transforma acel intuneric grozav in lumina. Doamne ajuta !

Iar despre pansamente si rani - mi-am tras foc la oala, desi nu obisnuiesc.Nu am avut incotro - de data asta.
Totusi, nu va extenuati - daca simtiti ca ceea ce faceti vine ca incredintare, ar trebui sa va simtiti impacat si linistit. Si cred ca si sunteti. Intotdeauna sa- I dam Lui voie sa rezolve problemele de orice natura inainte de a ne ingrijora noi. Aveti o viziune complet matura din p. de ved spiritual, nu va magulesc, ma mira, si am mai spus asta.

Asa ca, daca pana aici El ne-a ajutat, o va face si de acum incolo negresit - depinde in mare parte de noi.
Fiti binecuvantat cu sanatate si tot ce mai aveti nevoie.

Dumnezeu sa va binecuvinteze !
0
11-06-2010, ora 10:39
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
E bine sa ai credinta, dar e foarte important in ce crezi.
0
11-06-2010, ora 21:53
Nu este medic/terapeut
Salutaaaaaaaaaaaare !

Hu, ha... ce cald e !

Va ofer flori proaspete !!! azi a fost o zi cu pupici, flori si poze..., a fost doar ultima zi de scoala ! Cu mult soare, si emotiile despartirii unora.

Ce faceti voi ? intra in vacanta si Romedicul ?

Daniel, da, ai dreptate. E f. important in ce crezi.

Insa pe lume se intampla muuulte...din pacate...alteori din fericire.

Poti avea o credinta sanatoasa si totusi...Sa fii un medic f. bun si sa-i tratezi pe altii salvandu-i, dar sa nu-ti poti trata propria boala ajungand intr-un final tragic.

Poti sa fii un pedagog f. bun in domeniul educatiei - dar ai ai copii sa nu-ti primeasca sfatul, si sa o ia pe calea lor.

Poti sa fii si un croitor f bun si sa umbli mai putin bine imbracat... exemplele pot continua.

De cele mai multe ori realitatea nu poate fi cuprisa in cuvinte...uneori nu reusesti sa arati unui om adevarul oricate mijloace ai avea.

Daniel, convingerile mele legate de credinta sunt !00% pertinente, viabile, verificate ( de mine, si mai mult de altii care au avut cum implini/pune in practica ceea ce cred). Sunt constienta - ca a fost o mutare gresita pe tabla mea de sah.ca de aici au rezultat efecte, cum era normal... stiu.

Daca ai o solutie, o poti spune. te asigur ca nu am ochelari de cal cum se crede.insa mai stiu: - cu o floare nu se face primavara !

Va pupic !
O seara placuta !

PS. Ceva de completat ptr. Mr.Nick: Mister, imi pare rau si ma doare cand aud ca nu te simti bine...stii pozele dvs. perfecte dau o falsa imagine despre realitatea pe care spuneti ca o traiti. Mi se pare in detrimentul dvs. acest lucru. Oamenii care ca vad, sunt tentati sa va solicite mai mult decat puteti duce, ...stiti, e impresia falsa creata de imagini adesea...sorry. pup.
0
11-06-2010, ora 23:31
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Pai ce solutie sa-ti dau ? La ce ? De unde sa stiu eu care sint prolemele tale daca nu vrei sa le spui... Ok, poate nu te simti in regula sa vorbesti aici pe forum despre tot ce ai tu pe suflet, te inteleg. Eu n-am putut sa vorbesc nici singur cu psihoterapeutul meu, desi constient, ma duceam la el cu gindul sa-i spun tot ce-mi trece prin cap, dar vorbeam numai aiureli ocolind adevarata problema. Asta pe urma mi-am dat seama.
Ma gasesti pe mess daca vrei sa vorbim. E valabil si pentru alti oameni care mai doresc. Si cel mai important : e gratis, nu cer bani in schimb ! (deocamdata... :)
Oricum solutia nu ti-o pot da eu oricit de mult te-as cunoaste. Solutia o vei gasi tu singura, eu doar incerc sa te ajut sa te cunosti mai bine. Daca as fi atit de neghiob incit sa iti ofer eu sfaturi si teorii si daca tu ai fi atit de smintita incit sa le urmezi, nu vei face altceva decit sa ma imiti, vei copia, te vei conforma, vei accepta si, cind vei face asta, vei stabili in tine autoritatea altcuiva. De aici va decurge alt conflict, intre ceea ce esti defapt si acea autoritate exterioara. Si cred ca te-ai saturat de atitea conflicte...
0
12-06-2010, ora 00:35
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Va doresc noapte buna la toti, nu fac diferente intre voi, toti vrem sa fim cei mai buni, si sa visati ceea ce va doriti si somn usor, Va iubesc pe toti.
0
12-06-2010, ora 16:43
Hy!

D-nă Beluciel, pozele mele, în special cele de pe Facebook, sunt doar imortalizări ale unor momente. NU au calitatea de a revela integralitatea vieţii mele, ci doar o parţialitate de moment. Nu dau o falsă realitate, ci dau doar o trăire strict particularo-momentană. Realitatea integrală presupune şi suferinţă. NU mi-e ruşine să recunosc, nici atât nu mi-e teamă. Ba mai mult decât atât, chiar mă bucur că sufăr (a suferit dreptul Iov, care a fost un om aproape de neegalat, de ce nu aş suferi eu, care sunt un...NIMENI de neegalat?!).
Ştiu că oamenii au tendinţa să suprasolicite tot ce pot găsi pozitiv în mine, dar, de fapt, nu mă suprasolicită pe mine, ci pe pozitivitatea din mine, care nu-mi aparţine de drept - este emanată de iubirea lui Dumnezeu.
NU mă extenuez deloc, dar nici mult nu mai am - în plus, pe calea binelui eu mă extenuez odihnindu-mă, în niciun caz făcând fapte bune, deci...sunt mai fericit ca niciodată, pentru că-L simt pe Dumnezeu şi în cea mai subatomică celulă din fiinţa mea. Iubirea Lui mă face să gust, încă locuind într-o casă modestă, din paradisul de care niciodată nu mă voi putea face vrednic. Nu-mi doresc decât să continui să fac ceea ce fac, adică ceea ce mi s-a încredinţat, şi, bineînţeles, să ajung la faza în care inima mea să explodeze din cauza iubirii lui Dumnezeu, iar sufletul - icoana vie din mine - să trăiască veşnic în lumina de care l-am privat mult timp. Ştiu că voi suferi în continuare, dar nu voi renunţa nici dacă voi fi răstignit pe cruce - NICIODATĂ! Chiar dacă durerea fizică va deveni insuportabilă, eu tot voi continua să mă ostenesc. În plus, ca şi informaţie suplimentară, chiar am avut un vis în care am murit mucenic (ştiu că aşa voi muri, simt!). Pentru mine ar fi o onoare să-mi dau viaţa pentru DUMNEZEU, deci...nu vă mai îngrijoraţi cu privire la starea mea, pentru că mi-e mai bine ca niciodată (suferinţa fizică este cu muuuuuuuuuuuuuuuuult eclipsată de fericirea pe care o simt în iubirea lui Dumnezeu - iadul fizic în care am trăit şi trăiesc, nevăzut de alţii, este transformat în rai de către IUBIRE - de către Dumnezeu).

Să fiţi minunată în continuare şi să nu renunţaţi la Dumnezeu nici dacă veţi fi bătută cu pietre.
Cu iubire,
Mr. Nick

P.S. - Vă iubesc pe toţi!
P.P.S. - Nu mă deranjează dacă mă faceţi nebun, ba chiar m-ar bucura în profunzime :-)
0
12-06-2010, ora 21:06
Nu este medic/terapeut
Un mesaj pe care nu-l mai pot scrie, era din inima pt inima - l-a luat valul...s-a dus.

Dragii mei, sa stiti ca am trecut pe aici, am fost chiar inspirata in tot ce am spus- era de bine si "intru zidire"...dar poate voi reveni...
.

Pt ca-mi este incomod acum sa ma repet, las doar cateva versuri, daca nu deranjez pe cineva,
http://www.youtube.com/watch#!v=GW6p8BBO5rwfeature=related

Fii simplu in credinta / si fara impotrivire / Cuvantul, din Scriptura / in viata, sa-L primesti
Iisus, sa-ti fie totul / si viata si iubire / Si dor si nazuinta / si tot ce-ti mai doresti...

Fii simplu in vobire / Rosteste doar adevarul / Intreg cu-nflacarare / Pe orisiunde treci
Cu-o vorba poti sa mangai / ca si Mantuitorul / El semana iubire / Ca El sa fii in veci !!

Fii simplu in slujire / Lucreaza in umilinta / Si nu cruta vreo truda / cand bine poti sa faci
O LUME, IN JUR SE PIERDE / straina de credinta ? Arata-i calea sfanta / Cum oare, poti sa taci ??
.

Mi-am dat seama abia dupa ce ma scris...ca versurile acestea nu sunt deloc potrivite pt. Mr Nick, imi pare rau - dar nu mai sterg din nou.

Voi reveni cu alte randuri ca si comentariu la ultimulm posting.

Fiti binecuvantati de Dumnezeu !

PS. Mr.Nick: Nu m-am referit la pozele de pe Fb - nu particularizati, va rog, nu.Ceva nu a fost in regula cu starea dvs de spirit, .nu stiu ce a determinat o astfel de perceptie...:(
0
12-06-2010, ora 23:14
Nu este medic/terapeut
Daniel, Filip, Nick,

o intamplare ciudata m-a determinat sa inchei:

mai devreme sau mai tarziu - ce este in interior iese la iveala !

Nu stiu care dintre "psihologi", a fost mai tare...s-a vazut.

"Nu esti mai presus decat cel mai prejos gand al tau."

Ceea ce investesti sau daruiesti in Numele Lui, este primit, in functie de motivatoia cu care tu faci acea fapta.

Doctore,
cauzalitataea depresiilor este f. complexa ; ca multe altele in lumea asta.si printre altele ti-am tinut de urat...si ti-a facut placere...asa cum o percepi tu.

nici nu am apucat sa spun ca soarele de vara m-a ajuta f, , mult si ca deja iau tot mai putin medicament... E bun Dumnezeu, dar numai cu prostii sa stii... El a ascuns lucrurile inalte de dei intelepti si le da cu placere celor naivi, precum copiii.

prostia in viziunea unora, inseamna tot atata murdarie in mintea si sufletul lor pofticios.

"De sapte ori cade cel neprihanit, si de sapte ori se ridica " - Psalmi

si " imi va rasplati dupa neprihanirea mea, . dupa curatia mainilor mele inaintea Lui.

Cu cel bun Tu te arati bun, cu omul neprihanit te ararti neprihanit ; cu cel curat te arati curat, si cu cel stricat Te porti dupa stricaciunea lui.

Tu mantuiesti pe acela care se smereste - si smeresti privirile trufase...

Da, Tu imi aprinzi lumina mea... Dumnezeu imi lumineaza intunericul meu ! " - Psalmii 18:.24- 28

Ma voi ruga pentru voi. Cu dragostea Lui,
0
12-06-2010, ora 23:39
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Reformulez, deoarece sint si eu om si pot gresi. Iar acum am gresit.
Bleuciel si Mr. Nick va rog sa nu luati in seama postul meu de mai sus si sa nu ma cautati nici pe mess nici in alt fel. Voi sinteti pierduti definitiv, n-are nimeni ca sa va mai faca. Incep si eu sa cred ca doar medicamentele ar putea fi o solutie.
0
12-06-2010, ora 23:56
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Nick, poate ca ti-au mai zis si altii dar mie mi se pare ca problema de care suferi tu pleaca de la o inflexibilitate de a percepe si a accepta realitatea si mergi pe un drum care poate duce la delir mistic. Deocamdata cred ca e o stare intermediara pentru ca se poate mult mai rau, dar daca mergi in continuare pe ideea de venerare a suferintei si a minimizarii sinelui, le poti transforma in actiuni autoagresive care deja inseamna boala psihica.

Dintr-o revista de medicina: Delirul mistic reprezinta un mod eronat de judecata, impenetrabila la contraargumente logice (din cauza asta vorbim pe limbi diferite), imposibil de confruntat in ciuda contradictiilor evidente cu realitatea, incompatibila cu o atitudine critica, bolnavul fiind incapabil sa-i recunoasca esenta patologica.

In delirul mistic, bolnavul are convingerea ca este purtatorul unei misiuni de ordin moral, religios, spiritual. El este "menit" fie sa "reinstaureze armonia si pacea in lume" si sa "raspandeasca pacea si credinta", fie "sa-i curete de pacate pe semenii sai" si "sa indeparteze demonii".

Merita macar sa reflecti un pic, nu trebuie sa-mi raspunzi.
0
13-06-2010, ora 00:16
Nu este medic/terapeut
Foarte dragut !

Eu tocmai spuneam ca sunt bine spre f. bine. Nu stiu la ce medicatie va referiti fratilor.Pe voi cartile de medicina v-au conceput asa mintosi ? :))))))

Nu are voie sa iaba omul o depresie,.

Imi rectific si eu formula de adresare : in ea il includ si pe Herz.

Intamplarea face ca am alaturi pe Delia, care este medic psihiatru la unul dintre cele mai mari spitale din tara. Ea este de alta parere in ce ma priveste - dealtfel nici nu ar fi fost vreodata cazul vreunei devieri.

Diabolic scenariu.Sa vezi si sa nu crezi.
0
13-06-2010, ora 14:38
Hy!

Offff, Doamne, voi nu aţi înţeles absolut nimic pozitiv din ce am scris în ultimul mesaj. Dacă până acum m-aţi considerat nebun, acum mă consideraţi...nici nu-mi imaginez. Tot ce am scris, am scris sub formă ABSTRACTĂ, iar scrierile abstracte pot fi interpretate în 9 moduri eronate şi, bineînţeles, în 1 mod corect. Voi aţi înţeles ce v-a convenit...

Daniel, poţi să crezi ce vrei despre mine, chiar nu mă interesează. Dacă aşa ştii tu să comunici...numai bine şi mulţumesc pentru timpul pe care l-ai pierdut cu mine.

D-nule Herz, nu venerez nicio suferinţă, aţi înţeles greşit. NU încercaţi să mă tranformaţi într-un nebun, că ştiu perfect că nu sunt. Vorbim în limbi diferite pentru că dvs. nu aveţi aceleaşi sentimente faţă de Dumnezeu, de aceea...

D-nă Bleuciel, la ce alte poze vă referiţi, că dvs. aţi avut acces doar la pozele de pe facebook? M-aţi dezamăgit, cum de altfel ştiu că v-am dezamăgit şi eu. În fine...aveţi circumstanţe atenuante foarte solide :-)
.

CONCLUZIE: De când au intervenit Daniel şi d-nul Herzeleid, în armonia acestui topic, s-a spulberat orice amprentă de...de ce vreţi voi şi, bineînţeles, a început să explodeze fişa mea medicală - am primit foarte multe diagnostice din sfera neuro-psihiatrică. Medicul meu curant se amuză copios când citeşte ce scrieţi voi, pentru că, printre altele, este cel mai bun medic din România şi a avut arhi-competenţa să mă declare perfect sănătos din punct de vedere neuro-psihiatric, aşa că...voi puteţi să continuaţi parada de diagnostice (reconsultaţi DSM-ul, poate mai găsiţi vreun diagnostic nou... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))...).

Numai bine!
P.S. - Medicul meu curant, printre altele, este şi "tobă" de psihiatrie ;)
0
13-06-2010, ora 14:45
P.P.S. - Am uitat să precizez ceva foarte important. Vă rog să continuaţi procesul de denigrare în masă (valabil pt. Daniel, d-nul Herz şi cine mai pofteşte)...nu mă deranjează. Puteţi să deschideţi şi topicuri cu privire la "nebunia mea"...trebuie să ştiţi doar atât - orice aţi face, niciodată nu veţi reuşi să mă transformaţi în ce nu-mi doresc să ajung, adică, printre altele, şi un om care să renunţe la afecţiunea pentru voi, cei care mă defăimaţi cât puteţi de mult. MULŢUMESC!
Adaugă un comentariu / răspuns
844 comentarii 1 2 ..... 202122 ..... 28 29 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul