puncte rosii pe capul penisului

am35 ani insurat.
de vro saptamana pa capul penisului a aparut cateva puncte rosi la doua zile au disparut.
acu au aparut mai multe, si e o mancarime usoara nu tot timpul. sotia mea cu vreo 3 saptamani a avut o problema, in zona genitala a aparut o iritatie ( rosie) a fost la medic ia dat 2 unguent(fucidin, nidoflor) ia trecut foarte repede
poate sa fie aceasta problema
nu am avut relati sexuale cu alte femei
va multumesc
de vro saptamana pa capul penisului a aparut cateva puncte rosi la doua zile au disparut.
acu au aparut mai multe, si e o mancarime usoara nu tot timpul. sotia mea cu vreo 3 saptamani a avut o problema, in zona genitala a aparut o iritatie ( rosie) a fost la medic ia dat 2 unguent(fucidin, nidoflor) ia trecut foarte repede
poate sa fie aceasta problema
nu am avut relati sexuale cu alte femei
va multumesc
3 comentarii

Nidoflorul este un antifungic, se da in cazul candidozei vaginale..mai mult ca sigur ca asta este, o ciuperca..pe care si propriul organism o poate declansa..trebuie tratat si partenerul..cu aceasi crema se unge de 2 ori pe zi, dupa efectuarea igienei locale, si abstinenta pana la vindecare..

buna ar trebui sa ai spui la sotie sa asi duca si amantul sa se trateze si oricum tia dat o ciuperca care ori de cate ori ai so tratezi dupa o perioada de timp iar va aparea asa ca multa sanatate...

Ba Sorine esti varza. Bagi mortu in ksa la oameni nevinovati.aia e o ciuperk nenorocita ce se face si de la lenjeria intima sintetica, wc.uri publice, pantaloni stramti, etc. Mai documenteazate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bubite albe la baza penisului
- 4am niste bubite in interiorul pielii care acopera capul penisului
- 1please, help - bubite cu mancarime pe penis
- 5are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
- 2de ceva timp mi-au aparut niste chestii albe pe varful penisului
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 0buba rosie pe penis
- 1Bubite pe pielea penisului
- 3Am niste mici bubite pe capul penisului ce pot fii acestea?
- 2Bubite rosii pe penis
- 3Bubite pe penis
- 1''Bube'' sau ''Cosuri'' la suprafata peninsului (capului)
- 2Brobonele pe penis din care cresc par
- 1Bubite transparente pe pielea penisului
- 1Bubite pe penis
- 0Bubite in jurul preputului.
- 2Bubite de culoarea pielei sub pielea penisului si a testiculelor
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: