mici bubulite pe penis
acum o saptamana am simtit niste dureri destul de intense in capul penisului.acum 2-3 zile durerile au scazut in intensitate dar au aparut pe capul penisului cateva bubulite mici, rosii.nu sunt scurgeri.contact sexual nu am mai avut de cca.1 luna, iar inainte doar cu o persoana sigura...ce ar putea sa fie si ce tratament??
10 comentarii
Trebuie sa consultati un dermatolog pentru a vedea excat despre ce este vorba si penrur a primi un tratament adecvat.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
mda astazi am fost la dermatolog.a zis ca este balanita candidozica si mi-a prescris doar nizoral crema...o fi de ajuns..??si a mai zis sa revin dupa 2 saptamani.cica de la niste ampicilina pe care am luat-o eu pt o masea...nu prea m-a lamurit!!! i-mi puteti da cateva amanunte...please!!!
Candidoza apare intr-adevar dupa administrare de antibiotic, este o ciuperca care se gaseste in organismul nostru si incepe sa se manifeste in conditii de slabire a imunitati organismului sau administrare de antibiotice.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
problema ar fi ca durerile in zona capului penisului au cam revanit..tot de la balanita sa fie..ar mai trebui sa mai iau si alt fel de tratament..???
???
please...alte inform despre boala...si cand mi-as putea relua in sig.viata sexuala?????
please...alte inform despre boala...si cand mi-as putea relua in sig.viata sexuala?????
Trebuie sa faceti un consult dermatologic.Daca partenera a avut aceeasi infectie si nu s-a tratat ati cam intrat intr-un cerc vicios.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
a trecut o saptamana de tratament cu nizoral...e mai bine dar nu foarte...cat sa continui tratamentul cu nizoral?si ce altceva as mai putea lua??in cat timp se vindeca boala asta...balanita candidozica???
astept raspuns...ms anticipat...
astept raspuns...ms anticipat...
???
please..inca mai astept lamuriri...daca nu deranjez prea mult...!!
please..inca mai astept lamuriri...daca nu deranjez prea mult...!!
incearca la un medic homeopat, prietenul meu a avut aceeasi problema -o candidoza in urma unui tratament cu antibiotice.trebuie neaparat ca ambii parteneri sa faca tratamentul.pana una alta incearca si niste spalaturi cu ceai de musetel.daca nu ai incredere in tratamentul homeopat(cu toate ca eu si prietenul meu am facut trei ani tratament cu tot felul de creme, ovule, pastilutze si nici nu mai stiu ce, fara rezultat, iar de cand facem tratament homeopat deja lui i-au trecut bubitele-tind sa cred ca e singurul care da rezultate), fa o antifungigrama.stiu ca se face la femei, banuiesc ca ar trebui sa se faca si la barbati, prin analiza spermei, cred.in cazul asta mergi exact pe tratamentul corect.
a fost bine vreo 2 saptamani dupa aplicatiile cu nizoral dar apoi au aparut camaceleasi probleme dar cu o intensitate mult redusa..doar mici intepaturi in zona peniana..cap, si iritatii.mi s-a prescris pimafucort...ce sa mai fac..chiar sa nu fie un remediu definitiv..astept un raspuns...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6intrebare...urgent - bubite pe penis
- 2am niste bubite mici pe penis
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 0ajutor.. bubite de culoare rosie pe capul penisului
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 3bube pe galndule
- 6scurgeri albe penis!
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 3bubite rosii pe capul penisului
- 0dilema, bubite pe penis
- 2bubite albe pe capul penisului
- 18dupa un contact sexual neprotejat mi-au iesit niste bubite mici, rosii care ma mancau
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 1Bubite rosii penis
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 0Am o problema în legătură cu penisu meu
- 3Iritatie in zona capului penisului.
- 0Bubițe pe capul penisului.
- 1Bubite rosii pe capul penisului.
- 2Bubite de culoarea pielei sub pielea penisului si a testiculelor
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: