bubite pe preput

salut, acum o zi au inceput sa imi apara mai multe bubite pe preput. La inceput au fost rosii, acum au inceput sa devina albe si sa se decojeasca si ar mai fii de mentionat mirosul care este destul de neplacut si o oare care mancarime in aceeasi zona cu probleme. Inainte sa am aceasta iritatie am intretinut relatii sexuale cu prietena mea mai exact acum 3 zile. A doua zi ea sa plans ca o ustura labiile si vaginul dar eu nu aveam nimic iar dupa 2 zile mi-au aparut aceste bubite. Ce medicamente pot sa iau ca sa scap de aceasta problema si mai ales ce a cauzat aparitia ei si cum pot sa o evit pe viitor. Multumesc
2 comentarii

cel mai bine ar fi sa mergi la un cabinet de dermaato-veenerice, impreuna cu prietena ta.nu lua medicamente fara sa consulti un doctor.unele boli pot avea simptome putine sau deloc, dar pot fi destul de grave si te pot afecta si in viitor.du-te cat mai repede la un medic

eu personal cred ca e candida, fiindca aceeasi problema o am si eu in prezent.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eruptie ciudata in jurul glandului si a pielii ce il inconjoara!
- 36PPP - Pearly Penile Papules - Bubite pe penis
- 2de cateva luni mi-au aparut cateva bubite pe capul penisului
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 2un fel de bubite pe scrot
- 8Bubite pe penis !
- 6bube sub pielea penisului
- 0buba rosie pe penis
- 1Bubite rosii pe penis.
- 3puncte rosii pe capul penisului
- 3Mici puncte pe penis
- 4Bubite pe corpul penisului ciudate (am citit deja toate postarile similare)
- 1Probleme cu glandul!
- 4bubite in zona penisului
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 1Besici sub capul penisului
- 0Bubite albe pe penis
- 0Bubita tare pe penis.
- 2Problema penis
- 0Bubite mici culoarea pielii de pe scrot pana pe varful penisului.
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: