Bubita tare pe penis.
Buna ziua!
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 2de cateva luni mi-au aparut cateva bubite pe capul penisului
- 5Buba, cos sau ?! pe atza aproape de baza :(
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 0bubite cu zimţi albi pe marginea penisului (am si cateva poze)
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 1probleme genitale barbat
- 0Bubita la baza capului penisului.
- 2Bube in zona intima!!!
- 4Bubite albe penis
- 3Bubite pe penis
- 1''Bube'' sau ''Cosuri'' la suprafata peninsului (capului)
- 0Bubita un felcde cos pe penis
- 0Bubite pe penis
- 1Oare am candidoza.?
- 1Bubițe in jurul bazei glandului penisului.
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: