Bubite rosii pe penis.

Buna ziua !
Imi tot apar niste bubite rosii pe penis, uneori foarte vizibile insa de cele mai multe ori pur si simplu dispar.
Am avut o partenera acum aproximativ 2 ani cu care intretineam relatii sexuale neprotejate, nu prea le-am dat importanta pana acum, nu ma deranjaza, nu ma doare, nu miroase, nu am scurgeri, absolut nimic, insa imi este putin teama ca nu stiu ce este si daca se poate agrava.Petele sunt chiar pe capul penisului, nu ma deranjaza insa nu stiu ce sa fac mai exact, nu pot sa merg la medic deoarece imi dispar brusc dupa cateva ore sau maxim 2-3 zile.
Imi tot apar niste bubite rosii pe penis, uneori foarte vizibile insa de cele mai multe ori pur si simplu dispar.
Am avut o partenera acum aproximativ 2 ani cu care intretineam relatii sexuale neprotejate, nu prea le-am dat importanta pana acum, nu ma deranjaza, nu ma doare, nu miroase, nu am scurgeri, absolut nimic, insa imi este putin teama ca nu stiu ce este si daca se poate agrava.Petele sunt chiar pe capul penisului, nu ma deranjaza insa nu stiu ce sa fac mai exact, nu pot sa merg la medic deoarece imi dispar brusc dupa cateva ore sau maxim 2-3 zile.
1 comentarii

am si eo o problema si as vrea un rasp rapid, ieri dupa ce am avut un contact sexual cu prietena mea, seara mi au aparut nsite bubite mici rosii care ma mancau astazi vad ca numai ma mananca desii inca mai sunt acolo.imi puteti spune ce pot face? Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 5are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
- 11Bubite penis
- 3E ceva in neregula? Normal?
- 5Bubite albe pe penis!! Urgent!
- 0Bubite rosii pe capul penisului!URGENT!
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 0de cativa ani buni am niste bubite rosii pe penis si pe testicule
- 3Am niste mici bubite pe capul penisului ce pot fii acestea?
- 3bubite in zona penisului
- 1Imflamatie si iritatie penis
- 2Brobonele pe penis din care cresc par
- 5Problema la penis, am bubite din are ies fire de par si s-au inmultit foarte tare.
- 1Bubite pe pielea care acopera penisul
- 1Bubita rosie pe penis
- 1Umflatura/neg la penis, dupa contact sexual
- 1Bubițe in jurul bazei glandului penisului.
- 2Bubite rosii pe cap si sub cap pe partea interioara a penisului/a pielii
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: