Bubite rosii pe penis.
Buna ziua !
Imi tot apar niste bubite rosii pe penis, uneori foarte vizibile insa de cele mai multe ori pur si simplu dispar.
Am avut o partenera acum aproximativ 2 ani cu care intretineam relatii sexuale neprotejate, nu prea le-am dat importanta pana acum, nu ma deranjaza, nu ma doare, nu miroase, nu am scurgeri, absolut nimic, insa imi este putin teama ca nu stiu ce este si daca se poate agrava.Petele sunt chiar pe capul penisului, nu ma deranjaza insa nu stiu ce sa fac mai exact, nu pot sa merg la medic deoarece imi dispar brusc dupa cateva ore sau maxim 2-3 zile.
Imi tot apar niste bubite rosii pe penis, uneori foarte vizibile insa de cele mai multe ori pur si simplu dispar.
Am avut o partenera acum aproximativ 2 ani cu care intretineam relatii sexuale neprotejate, nu prea le-am dat importanta pana acum, nu ma deranjaza, nu ma doare, nu miroase, nu am scurgeri, absolut nimic, insa imi este putin teama ca nu stiu ce este si daca se poate agrava.Petele sunt chiar pe capul penisului, nu ma deranjaza insa nu stiu ce sa fac mai exact, nu pot sa merg la medic deoarece imi dispar brusc dupa cateva ore sau maxim 2-3 zile.
1 comentarii
am si eo o problema si as vrea un rasp rapid, ieri dupa ce am avut un contact sexual cu prietena mea, seara mi au aparut nsite bubite mici rosii care ma mancau astazi vad ca numai ma mananca desii inca mai sunt acolo.imi puteti spune ce pot face? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2niste bubite rosii pe zona preputului
- 1bubite rosii in varful penisului
- 4bubite albe la nivelul penisului
- 4problema penis> bubite mici albe la baza preputului
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 2Nu stiu ce sunt bubitele astea rosii?!Putin ajutor va rog!
- 3bubite de culoare rosie pe capul penisului
- 62Bubite pe penis. Raspundeti-mi si mie, va rog!
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 2bubite pe penis si o secretie albicioasa
- 1Bubite pe pielea penisului
- 1Probleme cu glandul!
- 4Bubite albe in interiorul preputului
- 5Preput rosu si bubite pe capul penisului
- 8Bubite penis
- 0Bubite albe pe penis
- 1Ce trebuie sa fac in legatura cu... bubite albe inconjurul capului penisului
- 1Bubite pe pielea care acopera penisul
- 0Zona genitala - basici albe foarte dureroase
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis bubite pe penis