Bubite de culoarea pielii
Buna ziua,
de 3 - 4 ani de fiecare data cand vine vara imi apar pe mana in special pe degete niste bubite. Bubitele apara rapid, multe si sunt de cculoarea pielii. Pot spune ca le pot compara cu denivelari/ridicaturi mici ale pielii. Nu sunt o persoana alergica, nu am alergie la nimic. M-am gandit ca poate fi o alergie la un aliment, dar regimul meu este aceelasi, neschimbat de ani de zile.
de 3 - 4 ani de fiecare data cand vine vara imi apar pe mana in special pe degete niste bubite. Bubitele apara rapid, multe si sunt de cculoarea pielii. Pot spune ca le pot compara cu denivelari/ridicaturi mici ale pielii. Nu sunt o persoana alergica, nu am alergie la nimic. M-am gandit ca poate fi o alergie la un aliment, dar regimul meu este aceelasi, neschimbat de ani de zile.
1 comentarii
Buna ziua,
Probabil este un dishidrozis care apare in sezonul cald, cand se transpira mai mult. Ar fi bine sa va vada si un dermatolog ptr a exclude o ciuperca.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Probabil este un dishidrozis care apare in sezonul cald, cand se transpira mai mult. Ar fi bine sa va vada si un dermatolog ptr a exclude o ciuperca.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1boala a pielii
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 5am de 5 luni o eczema pe laba piciorului si nu stiu ce tratament sa mai iau
- 2bubite pe picioare si pe maini
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 2De cateva zile mi-au aparut niste bubite sub brat, cateva pe burta
- 3limfocitom cutanat benign la copii
- 4bubita care se extinde
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 3bube cu puroi
- 5bubite ca niste cosuri pe fese si pe pulpa piciorului
- 4bubite urmate de eczeme
- 2bube pe umeri piept si burta
- 13mancarimi si bubite
- 9scabie sau nu?
- 2Bubite pe corp
- 1De aproape 4 ani de zile imi apare pe picior un fel de basicute pline cu lichid
- 4bubite rosii
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: