Bubite cu lichid la nivelul degetelor de la picioare
De cateva zile ma confrunt cu anumite bubite pe degetele de la picioare.Initial nu prea le-am luat in seama, dar apoi unele au inceput sa ma manance si sa se extinda sau sa creasca(nu foarte mult, ci se umfla si sunt tari, iar daca le sparg iese un lichid apos incolor).Oare sa fie de la incaltaminte?Tenesi?Sau nu stiu...Folosesc alcool mentolat sa calmez mancarimea...insa sunt f speriata sa nu se extinda prea mult sau sa fie ceva grav.Sper la un raspuns rapid.Multumesc anticipat.
16 comentarii
Posibil sa fie o ciuperca, insa trebuie sa faceti un examen micologic pentru un raspuns clar!. Adrfesati-va unui medic dermatolog.
si eu ma confrunt cu aceasi problema, am cumpoarat in aceasi zi niste tenesi si niste sosete pe care scria ca sant di BBC 100/100
am inceput sa transpir in ele, ulterior situatia s-a agravat.si tenesii chinezesti...acum problema e ca nu stiu de ce sa ma feresc.sa incerc cu antibiotice?am luatr un unguent francez, nu stiu cum se numeste, dar vad ca nu isi face efectul, sau nu am eu rabdare...
am inceput sa transpir in ele, ulterior situatia s-a agravat.si tenesii chinezesti...acum problema e ca nu stiu de ce sa ma feresc.sa incerc cu antibiotice?am luatr un unguent francez, nu stiu cum se numeste, dar vad ca nu isi face efectul, sau nu am eu rabdare...
eu am tratat cu nidoflor si dupa cateva zile s au mai ameliorat.
ce diagnostic ai primit?cineva mi-a recoimandat FLUOCINOLON N
unguentul frantuzesc se numeste BACRTRICINE, dupa 2 zile cat l-am folosit am vazut ca nu au disparut bubitele in totalitate.
unguentul frantuzesc se numeste BACRTRICINE, dupa 2 zile cat l-am folosit am vazut ca nu au disparut bubitele in totalitate.
ai reusit sa iti dai seama de la ce e ? de la tenisi sau de la altceva ?
la farmacie mi s a spus ca e posibil sa fi fost de la tenesi...oricum bubitele nu o sa dispara brusc..ci treptat o sa se traga.
tenesi made in CHINA ? ti s-a recomandat si antibiotic?
da...cumparati din piata:).crema contine antibiotic.nu mai e nevoie si de antibiotic oral.
hmm, eu din magazin.erau facuti in UNGARIA, dar tot ceva chinezesti
stii cumva daca BBC e simbolul pt. bubmbac? caci imi puneam
intrebarea daca nu cumva din cauza ciorapilor pe care scria BBC
stii cumva daca BBC e simbolul pt. bubmbac? caci imi puneam
intrebarea daca nu cumva din cauza ciorapilor pe care scria BBC
nu stiu exact dc bbc inseamna bumbac.posibil...doar ca dc sunt chinezesti in engleza bumbac=cotton...
a.ok...atunci poate sa fie de la tenesi+ciorapi+caldura...
si atunci, la ce sa renunt? la tenesi, ciorapi sau la ambele ?
pai...eu am renuntat la tenesi.o sa mai port tenesi..dar de data asta n o sa mai cumpar din piata:P
buna ziua.Ma confrunt si eu cu aceeasi problema si nu stiu ce sa fac pentru ca sunt in Olanda.Va rog ajutati ma cu un remediu naturist sau ceva.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72basici in talpa
- 20o plaga infectata cu escherichia coli la picior! rog raspuns!
- 36laba piciorului umflata
- 8basicute mici pe degetele de la maini si pe picior
- 19Durere talpa
- 6unghie picior care puroiaza
- 9Bubite mici cu lichid
- 76fractura de calcaneu + dureri accentuate
- 0blande de la aer de tara??
- 13Degetul de la picior - stramb
- 14dureri de picioare
- 2picior instabil
- 0Picioare, articulatii obosite.
- 5m-am curentat si nu mai pot indrepta laba piciorului