Bubite albe pe piele
Buna seara,
Am o problema. Acum 2 saptamani mi-a aparut o bubita pe laba piciorului stag, alba, care ma mananca si uneori mi se decojeste si nu mai dispare. Acum 5 zile mi-ai aparut inca 2 pe spate. Nu stiu ce sa fac... Eu mai stau si la mare si merg in fiecare zi la plaja si poate de aceea mi-au aparut. Nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma!
Am o problema. Acum 2 saptamani mi-a aparut o bubita pe laba piciorului stag, alba, care ma mananca si uneori mi se decojeste si nu mai dispare. Acum 5 zile mi-ai aparut inca 2 pe spate. Nu stiu ce sa fac... Eu mai stau si la mare si merg in fiecare zi la plaja si poate de aceea mi-au aparut. Nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma!
3 comentarii
Buna ziua,
Exista posibilitatea sa fi contactat o ciuperca.
Pentru confirmare ar trebui sa faceti un examen micologic.
Numai bine,
Exista posibilitatea sa fi contactat o ciuperca.
Pentru confirmare ar trebui sa faceti un examen micologic.
Numai bine,
nu stiu cum trebuie sa postez pe forum. Imi poate cineva spune ce trebuie sa fac???
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
pentru miriam:
intri pe Google, apoi romedic.ro, apoi forum medical, apoi click pe "vezi toate categoriile", apoi pe boli (care vrei), apoi click pe "adauga un subiect/ intrebare"..succes..numai bine!
intri pe Google, apoi romedic.ro, apoi forum medical, apoi click pe "vezi toate categoriile", apoi pe boli (care vrei), apoi click pe "adauga un subiect/ intrebare"..succes..numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7alergie sau ce?
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 2nu stiu exact ce este!
- 3boala de piele?
- 7bubite rosii pe picioare
- 4bubita care se extinde
- 3bube cu puroi
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone
- 2Bube pe maini
- 2eczema.bubite.am poza
- 1De aproape 4 ani de zile imi apare pe picior un fel de basicute pline cu lichid
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 2bubite care se extind
- 3Tratament corect cu Prednison?
- 2Cam de doua saptamani mi-au aparut bubite precum urzicaturile
- 1Bubite de culoarea pielii
- 2Pete rosii pe picioare
- 2Bubițe pe degete
- 2Foliculita? ubite si pe degete si la incheietura maini
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: