Tăietură din greșeală pe labiile mici Urgent

Bună seara! Am descoperit din întâmplare ca m-am tăiat cu unghia cred eu în zona labiilor mici. Încep sa ma panichez pentru ca nu știu dacă este ceva grav sau dacă se remediază de la sine. Tăietura nu este adâncă, nu curge sânge, însă pe o parte a acesteia țesutul a devenit puțin maroniu. Îmi puteți spune va rog dacă este ceva grav sau ce ar trebui sa fac? Sunt virgina, nu am avut alt contact sexual în afara masturbării, nu exista secreții, dureri, sânge, nimic de genul acesta. Sunt pur și simplu doua tăieturi și nu îmi dau seama dacă este anatomic sau dacă labiile mici s-au desprins de clitoris. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii

Daca nu te doare, ustura si nu ai nimic sunt anatomoce, poate din cauza excitatiilor si presiuni pe ele si-au schimbat volumul, dar tae-ti unghiile cind mai umbli pe acolo.

mulțumesc mult. nu m am gândit pana acum ca este o problema faptul ca am unghiile destul de lungi, nu am simțit durere sau chestii de genul niciodată, însă am remarcat ca de câteva ori am sângerat și cred ca unghiile sunt de vina. ma ingrijorasem foarte tare, m am gândit ca ajung la vreo operație sau ceva. mulțumesc mult pentru răspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3normal sau nu?
- 3mi-au aparut pe interiorul 'buzelor' niste bubite mici si albe
- 3intre labiile, mari si cele mici, mi-au aparut si de o parte si de alta, un sir (indian) de cosuri
- 4iritatie sau?
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 4glande cu puroi
- 4probleme genitale
- 4iritatie si inrosire in interiorul labiei
- 13Umflatura labie mare
- 7Mici leziuni in zona genitala
- 7Help: am labiile inflamate
- 10mi-a aparut o umflatura dureroasa la atingere pe partea labiei drepte
- 1bubite albe pe labiile mici
- 2O 'mergeluta' sub piele in zona labiilor mici
- 3bubite pe labii
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 0Umflaturi nedureroase
- 0Abces labie mica
- 0Umflatura pe labiile mari
Mai multe informații despre: Labiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: