Bubite albe pe capul penisului

Buna ziua, am 14 ani, nu am avut contact sexual si am o problema:
In jur de acum vreo saptamana, mi-au aparut niste bubite albe pe glanda penisului. Acestea apar doar cand ''belesc'' penisul, jos de tot. Am cautat pe internet, si am gasit diferite raspunsuri, despre HPV, papule perlate peniene sau o infectie fungala. Ce pot fi? Imi este rusine sa ma duc la doctor...
In jur de acum vreo saptamana, mi-au aparut niste bubite albe pe glanda penisului. Acestea apar doar cand ''belesc'' penisul, jos de tot. Am cautat pe internet, si am gasit diferite raspunsuri, despre HPV, papule perlate peniene sau o infectie fungala. Ce pot fi? Imi este rusine sa ma duc la doctor...
1 comentarii

Si mai am o problema.. Mai jos de glanda penisului, pe piele, am niste bubite.. totusi nu cred ca sunt bubite, seamana cu un fel de ciuperca..
Si am uitat sa mentionez, nici bubitele nici... ciuperca asta, ce o fi nu ma ustura, nu ma irita, nu ma doare... Am incercat sa pun bicarbonat de sodiu alimentar intr-un mic vas, si sa ''tamponez'' pe zona cu bubite cu un fel de... tampon cred ca ii spune, pentru demachiere.
Si am uitat sa mentionez, nici bubitele nici... ciuperca asta, ce o fi nu ma ustura, nu ma irita, nu ma doare... Am incercat sa pun bicarbonat de sodiu alimentar intr-un mic vas, si sa ''tamponez'' pe zona cu bubite cu un fel de... tampon cred ca ii spune, pentru demachiere.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am BTS?
- 5Bubite penis.. se simt ca si cum as avea ceva ca niste bilute sub piele
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 0dilema, bubite pe penis
- 1Bubite rosii pe penis.
- 2Bubita pe penis (poze)
- 2bube penis de 3-4 ani
- 0puncte albe pe penis si depigmentare
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 2Bubite mici pe penis
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 2Mancarime penis - posibil boala cu transmitere sexuala?
- 5Problema la penis, am bubite din are ies fire de par si s-au inmultit foarte tare.
- 1Bubite in jurul penisului
- 1Ce trebuie sa fac in legatura cu... bubite albe inconjurul capului penisului
- 7Papule/hpv
- 0Bubita tare pe penis.
- 2Bubite albe
- 3Bubite pe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: