Buba, cos sau ?! pe atza aproape de baza :(
De acum 2 zile m-am trezit cu o buba la baza penisului exact pe ata sa zic asa, (era mica la inceput acum sa mai marit cam cat un bob de piper )nu stiu daca este COS sau altceva.daca il ating ma jeneaza si doare, precizez ca in urma cu 7-8 zile m'am ras cu un gilet care mai fusese folosit :(
Deci acum este tare si cat un bob de piper de mare este rosu, nu galben la baza sau cum mai vad postat pe aicia.si pare a fi plin cu puroi ceva...as dori sa il storc dar cred ca am mor de durere !!!
Ce crema sau pastile ar trebui sa iau...sau daca il stoc ce unguent ar trebui sa folosesc dupa.
Am mai avut ceva de acest gen acum 6-7 ani tot la baza dar pe partea din fatza...care a copt, a copt si dupa am reusit sa'i scot un cap si in timp sa cicatrizat dar nu vindecat complet.
Deci ma poate ajuta cineva cu un unguent sau tratament ?
Deci acum este tare si cat un bob de piper de mare este rosu, nu galben la baza sau cum mai vad postat pe aicia.si pare a fi plin cu puroi ceva...as dori sa il storc dar cred ca am mor de durere !!!
Ce crema sau pastile ar trebui sa iau...sau daca il stoc ce unguent ar trebui sa folosesc dupa.
Am mai avut ceva de acest gen acum 6-7 ani tot la baza dar pe partea din fatza...care a copt, a copt si dupa am reusit sa'i scot un cap si in timp sa cicatrizat dar nu vindecat complet.
Deci ma poate ajuta cineva cu un unguent sau tratament ?
5 comentarii
Nu ma poate ajuta nimeni ??? Oricum aseara buba statea sa "explodeze" facuse ca un cap tuguiat cu un varf rosu sangerand parca si tot odata unul galbui de parca statea sa iasa puroiul pe acolo..o fi furung !?!?..iar dimineata este mult mai desumflata si sucureaza..dar am ca o gaura in mijlocul ei destul de vizibila...:(
Mentionez ca de ieri ma dau ci Tetraciclina si iau Oxacilina...o fi bine !??
Mentionez ca de ieri ma dau ci Tetraciclina si iau Oxacilina...o fi bine !??
Ar fi ok daca ai merge la un medic dermatolog cat mai repede, cat inca mai ai semne vizibile, pentru a putea trage o concluzie. Ma indoiesc ca e o boala venerica, pt ca la herpes ar fi aparut mai multe basici care in cateva zile s-ar fi spart, iar sifilis formeaza un sancru, nicidecum un "cos"
(am mentionat doar aceste 2 boli pentru ca sunt singurele care au manifestari asemanatoare). Totusi, chiar daca nu e o boala venerica, e bine sa mergi la medic sa iti prescrie un tratament, pentru ca orice problema de sanatate netratata poate avea consecinte. Succes!
(am mentionat doar aceste 2 boli pentru ca sunt singurele care au manifestari asemanatoare). Totusi, chiar daca nu e o boala venerica, e bine sa mergi la medic sa iti prescrie un tratament, pentru ca orice problema de sanatate netratata poate avea consecinte. Succes!
Merci de raspuns, o sa ma duc si la medic sa stau eu linisiti.
Oricum azi am terminat si cea de a doua cutie de Oxacilina si in acest timp m-am dat si cu tetraciclina local.
Vreau sa zic ca sa inchis si acel orificiu si a inceput ca totul sa se cicatrizeze asa si sa se retraga.
Tin sa cred ca am o foliculita...si acea gaura care era sa fi fost de fapt locul unui fir de par inflamat, cred zic si eu nu sunt medic.
Dar ma repet am sa ma duc si la un control sa vad care este raspunsul exact.
O zi buna si mai astept si alte comentarii sau pareri daca mai aveti., merci frumos.
Oricum azi am terminat si cea de a doua cutie de Oxacilina si in acest timp m-am dat si cu tetraciclina local.
Vreau sa zic ca sa inchis si acel orificiu si a inceput ca totul sa se cicatrizeze asa si sa se retraga.
Tin sa cred ca am o foliculita...si acea gaura care era sa fi fost de fapt locul unui fir de par inflamat, cred zic si eu nu sunt medic.
Dar ma repet am sa ma duc si la un control sa vad care este raspunsul exact.
O zi buna si mai astept si alte comentarii sau pareri daca mai aveti., merci frumos.
cred ca este foliculita se intimpla dupa depilare dar pe pretut si par nu sunt foliculi deci nu e foliculita cred ca e fruncul??? oxacilina e buna dar probabil bubita trebuie drenata daca nu are cendinta la vindecare.succes
Buna.am o intrebare.Am foliculita si m-am dat cu diverse creme, dar nu imi trece.Ce alt tratament imi recomandati?Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eruptie ciudata in jurul glandului si a pielii ce il inconjoara!
- 2de 1 an am niste bubite mici pe penis
- 6Urgetn: bubite pe penis!
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 4cos pe varful penisului, pe ata
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 1ca niste cosuri pe penis
- 1probleme genitale barbat
- 0bubite pe pielea de pe penis
- 0Iritari ale pielii dar si a zonei genitale
- 0Un fel de cos cu varf alb galbui
- 8Bubite penis
- 1Bube albe pe capul penisului
- 3Un fel de bubita pe penis
- 1Oare am candidoza.?
- 0Zona genitala - basici albe foarte dureroase
- 0Bubițe in zona genitală