Bube pe gât
Bună seara. De aproximativ o luna mam trezit dimineața cu dureri în gât. Aveam amigdale puțin inflamate, rosii. Pe spatele gurii, deasupra si sub amigdale am bube rosii, asemeni unor băşici. Mai am o astfel de băşică pe arcada palatofaringiana, doar pe o parte? Ce sunt astea? Dar cel mai mult ma deranjeaza ca am in spatele gurii parca un ganglion inflamat. se vede pe orofaringe, îl simt in git si umbla sub pielea gitului, la atingere cu degetul ma doare. ma doare si câteodată in ureche. ce poate fi? explicati-mi va rog. Gitul este rosu. si am observat ca pearcada palatofaringiana pe o parte si pe alta am pete galbene. Sub limba si pe partile laterale am vene foarte pronuntate.
ce poate fi asta? ajutatima va rog. multumesc din suflet. ATASEZ POZE
https://files.fm/u/chxcw6v92?ak=2e3a5
ce poate fi asta? ajutatima va rog. multumesc din suflet. ATASEZ POZE
https://files.fm/u/chxcw6v92?ak=2e3a5
3 comentarii
1. am vazut POzele.. Este un faringe iritat, uscat..de alimentele acre, acide, citrice, acidulate si de un reflux gastro esofagian in somn
2 ce Descrii..mam trezit dimineața cu dureri în gât
confirma ca ai facut atunci refluxul in somn.. si a iritat gatul
3 gasesti pe forum mii de postari unde am explicat ce nu ai voie sa consumi
4 NU te mai iuta in gat..daca nu ai studii mediacle.. o sa ajungi la Psihiatru cu frica de cancer
2 ce Descrii..mam trezit dimineața cu dureri în gât
confirma ca ai facut atunci refluxul in somn.. si a iritat gatul
3 gasesti pe forum mii de postari unde am explicat ce nu ai voie sa consumi
4 NU te mai iuta in gat..daca nu ai studii mediacle.. o sa ajungi la Psihiatru cu frica de cancer
Dar acel ganglion de pe interiorul faringelui de ce sa umflat? îl simt câteodată in gât. ce masuri pot întreprinde? e nevoie de Antib ceva? sau caravan analiza? mulțumesc mult
asa zisul Ganglion.. si bubite..se umfla ca raspuns la IRITATIE cu acid..am scris in punctul 1
despre masuri... am scris in punctul 3... recitesti sute de poastari de pe forum..unde am explicat ce si cum. sau mergi la Gastrologie. test helicobacer si endoscopie
NU..nu e nevoie de antibiotic si nurofen..ele o sati strice digestia si mai tare..si o sa simti gatul si mai rau
despre masuri... am scris in punctul 3... recitesti sute de poastari de pe forum..unde am explicat ce si cum. sau mergi la Gastrologie. test helicobacer si endoscopie
NU..nu e nevoie de antibiotic si nurofen..ele o sati strice digestia si mai tare..si o sa simti gatul si mai rau
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Probleme cu gatul perioada indelungata virus epstein barr
- 8Probleme cu gatul de 3 luni
- 2Iritație excesivă in gât
- 1Jena gat
- 0Cancer la gat ?
- 2Senzatie de corp strain in gat si limba alba
- 1Durere persistenta in gat
- 1Durere in gat de peste o lună.
- 7Faringomicoza(Rinofargincita)
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 3O mica galmita langa omulet
- 2Situatie ciudata in gat
- 0Ce poate fi? senzatie deranjanta la baza gatului, pe partea dreapta
- 18Disperare, stare de anxietate continuă, sentiment de groază
- 2Senzatie de fir de par la baza limbii spre gat pe partea dreapta
- 0Probleme la respiratie
- 0LTT Mucegaiuri
- 0Umflatura in gat
- 3Bube linga amigdale si omulet
- 25Senzatie de piatra in gat
Mai multe informații despre: problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: