Brobonele pe penis din care cresc par
![IONUT1235](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna Seare
de 5-7 luni mi-au aparut pe penis niste brobonele tari ca niste cosuri
ele sunt in nr mare si din ele cresc par
ce pot sa fac?
de 5-7 luni mi-au aparut pe penis niste brobonele tari ca niste cosuri
ele sunt in nr mare si din ele cresc par
ce pot sa fac?
2 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara, ca sa te linistesti poti sa mergi la un control dermato-venerologic. Doar asa poti afla ce se intampla.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună seara!
Același sfat ca și colegul meu. Numai medicul de specialitate vă poate confirma dacă este o problemă.
Nu înțeleg de ce ați așteptat atâta timp, pentru că orice problemă are rezolvare dacă luăm măsuri la timp.Cu cât trece timpul, suntem tot mai neliniștiți ceea ce ne poate afecta și psihicul. De aceea sunt medici, pentru a ne ajuta la nevoie.
Nu e o jenă să mergem la medic, mai mare jena e să nu avem grijă de sănătatea noastră.
Același sfat ca și colegul meu. Numai medicul de specialitate vă poate confirma dacă este o problemă.
Nu înțeleg de ce ați așteptat atâta timp, pentru că orice problemă are rezolvare dacă luăm măsuri la timp.Cu cât trece timpul, suntem tot mai neliniștiți ceea ce ne poate afecta și psihicul. De aceea sunt medici, pentru a ne ajuta la nevoie.
Nu e o jenă să mergem la medic, mai mare jena e să nu avem grijă de sănătatea noastră.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 2-3 ani mi-au aparut niste bubite pe capul penisului
- 2de 1 an am niste bubite mici pe penis
- 36PPP - Pearly Penile Papules - Bubite pe penis
- 2bubite pe penis
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 3puncte rosii cu un lichid galben in zona genitala
- 4Bubite ca niste negi
- 9De ceva vreme mi-au aparut niste bube
- 5Bubite albe pe penis!! Urgent!
- 4Bubite pe corpul penisului ciudate (am citit deja toate postarile similare)
- 1Bubite pe pielea penisului
- 4bubite pe penis
- 0Bubita cu gaura pe penis
- 3Bubite pe penis
- 0Bubite baza penis
- 3As prefera sa imi răspundă un medic - mi-a aparut pe penis o bubita( alba, tare)
- 0Bubiță pe penis
- 0Bubita un felcde cos pe penis
- 0Bubite in jurul preputului.
- 0Bubite pe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: