boala venerica? help pls...
Buna ziua domnule doctor am si eu o probleme acuma cateva zile am avut un contact sexual mai lung.. devre-o 50-60 de minute urmatoarea zi am observat ca sa inrosit pielea care acopera penisul si mai ales piele care protejeaza capul penisului. Cand urinez si trag putin de piele observ ca aceasta sa "incovoiat" in jurul capului si ma ustura cand trag injos de ea plus de asta e foarte foarte uscata. Ma puteti ajuta in legatura cu problema mea?
Aplicati Advantan crema de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
buna ziua.
De 2 saptamani simt o senzatie de usturime la urinare, dupa ejaculare si ocazional secretii incolore. Am fost la doctor si mi-a recomandat un tratament cu Urinal 1/zi si cuminol 1/12h tp de o sapt.
Disconfortul a persistat asa ca mi-a recomandat Atrican 250 2cap/ zi tp de 4 zile
Acum iau Metronidazol 250mg 1 la 10 h tp de 10 zile si deja sunt in a 7a zi dar fara efecte benefice.
Am fost inca o data la doctor si de data aceasta mi-a recomandat azitrox 500 : 2cap/zi doza unica.
Trebuie precizat ca nu m-a trimis la niciun control amanuntit, nu am facut analize.
Ce trebuie facut? tratamentul este bun? trebuie sa schimb doctorul? Nu stiu daca azitrox are efecte adverse daca este administrat in aceasi perioada cu Metronidazolul.
Astept cu interes parerea dumneavoastra.
Va multumesc!
De 2 saptamani simt o senzatie de usturime la urinare, dupa ejaculare si ocazional secretii incolore. Am fost la doctor si mi-a recomandat un tratament cu Urinal 1/zi si cuminol 1/12h tp de o sapt.
Disconfortul a persistat asa ca mi-a recomandat Atrican 250 2cap/ zi tp de 4 zile
Acum iau Metronidazol 250mg 1 la 10 h tp de 10 zile si deja sunt in a 7a zi dar fara efecte benefice.
Am fost inca o data la doctor si de data aceasta mi-a recomandat azitrox 500 : 2cap/zi doza unica.
Trebuie precizat ca nu m-a trimis la niciun control amanuntit, nu am facut analize.
Ce trebuie facut? tratamentul este bun? trebuie sa schimb doctorul? Nu stiu daca azitrox are efecte adverse daca este administrat in aceasi perioada cu Metronidazolul.
Astept cu interes parerea dumneavoastra.
Va multumesc!
buna ziua..am si eu ca toti ceilalti o problema..cel putin asa cred sper sa nu fiu paranoica..
acum o luna.. cred, am avut senzatii de usturimi si mancarimi in zona vaginului aprox 3-4 zile dar nu insuportabile si zona devenise rosiatica, dupa care mi-a venit menstruatia si totul a revenit la normal..m-am gandit k a fost vreo iritatie din cauza caludrii excesive.. insa acum 3-4 zile au aparut din nou acele senzatii de data asta persistand mai mult usturimea.. nu am senzatia cand urinez ci atunnci cand ma sterg si kiar si cand folosesc la dus sapun si gel de dus.. am observat ca zona a devenit si putin alicioasa imaginea fiind de piele uscata/ ofilita. secretia lunara pare putin mai abundenta dar asa se intampla de obicei inaintea menstruatiei, nu are miros urat sau culoare diferita..
Astept un raspuns..
multumesc!
acum o luna.. cred, am avut senzatii de usturimi si mancarimi in zona vaginului aprox 3-4 zile dar nu insuportabile si zona devenise rosiatica, dupa care mi-a venit menstruatia si totul a revenit la normal..m-am gandit k a fost vreo iritatie din cauza caludrii excesive.. insa acum 3-4 zile au aparut din nou acele senzatii de data asta persistand mai mult usturimea.. nu am senzatia cand urinez ci atunnci cand ma sterg si kiar si cand folosesc la dus sapun si gel de dus.. am observat ca zona a devenit si putin alicioasa imaginea fiind de piele uscata/ ofilita. secretia lunara pare putin mai abundenta dar asa se intampla de obicei inaintea menstruatiei, nu are miros urat sau culoare diferita..
Astept un raspuns..
multumesc!
Pentru Mvivian:
Trebuie facut un examen microscopic din secretia uretrala.
Schimbati dermatologul!
Trebuie facut un examen microscopic din secretia uretrala.
Schimbati dermatologul!
Pentru bva:
Probabil folositi in exces sapunul si gelul de dus si faceti o candidoza!
Probabil folositi in exces sapunul si gelul de dus si faceti o candidoza!
daca am facut sex protejat cu o "dama de companie" si am atins zona vaginului cu mana exista riscuri de transmisie a unei boli verenice???
doamne, dar voi cei care va plangeti de bolile astea nu ati auzit ca s-a inventat prezervativul?si se vinde fara reteta de la medic.
REFORMULEZ:Daca am facut sex protejat(deci cu prezervativ) cu o "dama de companie" si am atins zona vaginului cu mana exista posibilitatea transmiteri unei boli verenice??? (as dori un raspuns constructiv de la cineva de specialitate! MULTUMESC!
Cum s-ar numi acea boala venerica ce apare pe mana ??
am citit pe internet ca sunt BTS-uri care se i-au prin simpla atingere si nu neaparat prin contact sexual neprotejat.Ideea e ca a 2a zi mi-a aprut pe palma o mica pata rosie ce a disparut intr-o zi insa mi-a pus f multe semne de intrebare.mentionez ca a trecut de 3 saptamani de la acel contact si nu am avut nici o scurgere si nici usturimi in timpul urinari am insa o pata oarecum transparenta si greu vizibila pe capul penisului(posibil sa o am de mai mult timp insa am observat-o de curand pt ca a devenit o obsesie sa fiu atent la orice semn care imi apare ma speri chiar si la un banal cos.).AM fost sfatuit sa merg la un dermatolog insa nu am un simtom concret si am si o oarecare retinere.As dori sa stiu daca mai trebui sa imi fac griji sau nu pentru ca nu pot sa-mi scot problema asta din cap am nopti in care visez ca am luat ceva de la aceea fata.ASTEPT UN RASPUNS
Cred ca ar trebui sa consultati un psiholog.
Buna ziua d-le Dr. Mihalache. Am vazut ca raspundeti cu bunavointa tuturor intrebarilor de pe aici, asa ca apelez si eu pentru un sfat, daca este posibil. Acum 3 saptamani mi s-a intamplat "neprevazutul" si s-a rupt prezervativul in timpul actului sexual cu o fata despre care nu stiu mai nimic. Acum, normal ca sunt nervos si speriat de ce as fi putut sa iau in urma "evenimentului", dar mi-as si dori sa stiu cu precizie, sa nu raman in bezna nestiintei.
Asa ca, daca puteti, va rog sa-mi dati o lista de analize pe care sa le fac pentru a acoperi cat mai complet spectrul BTS-urilor (stiu ca testul HIV trebuie sa-l fac mai incolo, dupa vreo 3-6 luni, pentru a avea relevanta).
Va multumesc anticipat.
Asa ca, daca puteti, va rog sa-mi dati o lista de analize pe care sa le fac pentru a acoperi cat mai complet spectrul BTS-urilor (stiu ca testul HIV trebuie sa-l fac mai incolo, dupa vreo 3-6 luni, pentru a avea relevanta).
Va multumesc anticipat.
Analiza pentru sifilis este pozitiva la 5 saptamani de la infestare.
In rest, daca nu aveti vreo secretie uretrala purulenta, nu este cazul sa faceti alte teste.
In rest, daca nu aveti vreo secretie uretrala purulenta, nu este cazul sa faceti alte teste.
buna ziua
m-ar interesa si pe mine o serie de teste de sange pentru majoritatea bolilor cu transmitere sexuala
m-ar interesa si pretul acestora
m-ar interesa si pe mine o serie de teste de sange pentru majoritatea bolilor cu transmitere sexuala
m-ar interesa si pretul acestora
Testele de sange sunt VDRL si HIV.
Pretul il aflati la un laborator.
Pretul il aflati la un laborator.
Intrucat pana la urma am ajuns la un medic si mi-a recomandat un set complet (prima parte s-a si efectuat, toate negative, thanks God), le transcriu si eu aici:
Partea 1: la 6-7 saptamani dupa contactul incriminat:
- TPHA VDRL (sifilis)
- Ag HBs Ac Anti-HBs Ac Anti-HCV (hepatita B si C)
- Ac Anti Herpes 1 IgM Ac Anti Herpes 1 IgG Ac Anti Herpes 2 IgM Ac Anti Herpes 2 IgG (herpes)
Partea 2: la 6 luni de la contactul incriminat:
- Repetarea partea 1 (la siguranta)
- Ac Anti HIV 1+2
- Ac Anti chlamydia lgG lgM lgA
Partea 1 m-a costat ~400 RON la Medlife. Partea a doua nu cunosc costuri...
Partea 1: la 6-7 saptamani dupa contactul incriminat:
- TPHA VDRL (sifilis)
- Ag HBs Ac Anti-HBs Ac Anti-HCV (hepatita B si C)
- Ac Anti Herpes 1 IgM Ac Anti Herpes 1 IgG Ac Anti Herpes 2 IgM Ac Anti Herpes 2 IgG (herpes)
Partea 2: la 6 luni de la contactul incriminat:
- Repetarea partea 1 (la siguranta)
- Ac Anti HIV 1+2
- Ac Anti chlamydia lgG lgM lgA
Partea 1 m-a costat ~400 RON la Medlife. Partea a doua nu cunosc costuri...
Buna ziua.Acum 2 sapt si cv am avut contact sexual cu prietena mea, dupa 3-4 zile prietenei mele incepusae sa o manance labii vaginului urmat dupaia de usturime + inrosirea acelei zone, dinnou dupa 3-4 zile ea mia facut sex oral si dupa 5 min imi aparuse niste bubite foarte mici, rosi urmat de o usoara mancarime a doua zi am fost la farmacie si am luat nidoflor si lam folosit vreo 5 zile aproximativ si bubitele au disparut din cate am citit pe multe forumuri nu imi dau seama ce boala sau infectie defapt nici nuj daca e o boala sau infectie sau ce o mai fi va rog astept raspuns. multumesc
buna ziua am nevoie de ajutor mai bine zis de niste sfaturi am avut niste scurgeri cam4 sau 5 la numar timp de 2 luni acestea sau intamplat pe parcursul nopti mai am si mici arsuri mi am facut analizele pentru sifilis au iesit bune dar tot am mici arsuri am fost la dermatolog sa uitat a zis ca nu am nimic i am zis ca am avut doar 4, 5 scurgeri a zis sa stau linistit dar cat de linistit sa stau ca tot am arsurile ce sa fac ce medicamente sa iau ma pus sa iau ospen dar degeaba va rog raspundeti mi la mesaj si ce medicamente asi putea sa iau
Rog raspuns urgent de la un medic ginecolog!In urma cu 4 ani am decoperit ca sotul meu mai dormea si in paturi straine, ne-am despartit, de atunci nu am mai avut viata sexuala, iar acum de mai bine de 1 luna am avut niste usturi in zona genitala, mi s-a si inflamat unul dinrte labii mici, invinetit si a aparut ca o zona gen cosulete cat buricil unui deget si ma deranjeaza, ce ar putea fi? sifilis?ce ar trebui sa fac?multumesc anticipat!
Cat de sigure sunt anticonceptionalele? Protejeaza impotriva unei ejaculari intentionate in vagin?
buna ziua domnule doctor! am avut sifilis cu vreo 10 ani in urma si de vreo 4 ani de zile am probleme care nu pot sami dau seama ce poate fi, nu sunt sigur dk poate sa fie de la sifilis. mi sa strimtat pilea foarte mult si penisul nu se mai poate deschide, ma maninca, este foarte strimt si este si rosu, dk fac sex mi se crapa pialea si singerez.am fost la un dermatolog si mia zis k se poate rezolva doar prin operatie, mia dat tot felul de unguente dar fara nici un succes, sincer mie frica, nu stiu ce sa mai fac.dumneavoastra ce ma sfatuiti sa mai fac? multumesc
unde trebui sa ma ma duc si ce sa fac k am o familie si sunt foarte disperat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am niste bubite mici pe penis
- 9decalotarea penisului.. cand?
- 8secretie vascoasa pe penis
- 11ce e de facut? ajutati-ma, va rog am o problema mare de tot!
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 5Bubite pe marginea capului penisului ca niste cosuri
- 4Pete rosii pe tot corpul
- 0bubite albe pe pielea de pe penis
- 1secretie alba pe penis
- 3probleme penis
- 0Problema penis
- 0dermatita purpurica
- 2Probleme penis ?
- 2Problema Penis - Ajutor
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 0Bubițe pe capul penisului.
- 2Bubite albe