Pete rosii pe tot corpul
Buna seara!
Numele meu este Bogdan am 23 de ani iar ieri noapte am avut o eruptie de pete rosii pe tot corpul
Simptome inainte de incident (nu stiu daca toate au legatura cu petele rosii)
-timp de 2 zile am avut o usoara durere de cap
-cu 6 ore inainte am avut o durere usoara a tuturor muschilor din corp
-cu 4-5 ore inainte usoare mancarimi pe alocuri
Din/dupa momentul incidentului:
-mi-au aparut pe tot corpul pete mici (1-2milimetrii) rosii si foarte foarte multe, in special in zona fetei unde si roseata era mult mai accentuata.
-timp de 1 ora am avut o usoara febra cu stranuturi dese si usoare scurgeri nazale, deasemenea mancarimi mai accentuate ce veneau in valuri (ma mancau diferite zone ale corpului pentru 5-10 minute, apoi ma lasau mancarimile pentru 5-10 minute si tot asa).
-dupa accea macarimile au devenit suportabile.
-am observat ca dupa ce mi-am dat cu apa rece pe fata roseata petelor se diminua considerabil.
-dupa vre-o 3 ore de la eruptie m-au luat frisoanele pentru cam jumatate de ora (iesisem putin pe geam, si la fel am observat ca roseata dispare la frig)
-ziua cand m-am trezit petele nu mai erau chiar asa de accentuate iar cand am iesit afara roseata se diminua vizibil.
Acum sunt la servici (un climat nu tocmai calduros) petele sunt usor vizibile iar mancarimile pe alocuri sunt suportabile (ca cele pe care le simti atunci cand iei 1 material din lana pe tine)
Am fost la Bagdasar la urgente pentru 1 diagnostic (care a fost dat in 10 secunde fara a ma intreba ceva), mi s-a spus ca am o alergie si mi s-a prescris Claritine. La farmacie insa doamna farmacista mi-a spus ca nu este sigura de diagnostic si ca ar trebui sa caut un raspuns in alta parte, maine planuiesc sa fac o vizita medicului meu de familie (insa lucreaza in tura 2). Dat fiind ca acum sunt la servici si am cativa copii prin preajma (clienti) vreau sa incerc sa ma asigur ca nu sunt purtator de vre-o boala contagioasa (scarlatina/varicela cum mi-a spus mama mea)
Daca se poate sa primesc un raspuns, cu multumiri anticipate, il astept nerabdator -
O seara placuta!
Numele meu este Bogdan am 23 de ani iar ieri noapte am avut o eruptie de pete rosii pe tot corpul
Simptome inainte de incident (nu stiu daca toate au legatura cu petele rosii)
-timp de 2 zile am avut o usoara durere de cap
-cu 6 ore inainte am avut o durere usoara a tuturor muschilor din corp
-cu 4-5 ore inainte usoare mancarimi pe alocuri
Din/dupa momentul incidentului:
-mi-au aparut pe tot corpul pete mici (1-2milimetrii) rosii si foarte foarte multe, in special in zona fetei unde si roseata era mult mai accentuata.
-timp de 1 ora am avut o usoara febra cu stranuturi dese si usoare scurgeri nazale, deasemenea mancarimi mai accentuate ce veneau in valuri (ma mancau diferite zone ale corpului pentru 5-10 minute, apoi ma lasau mancarimile pentru 5-10 minute si tot asa).
-dupa accea macarimile au devenit suportabile.
-am observat ca dupa ce mi-am dat cu apa rece pe fata roseata petelor se diminua considerabil.
-dupa vre-o 3 ore de la eruptie m-au luat frisoanele pentru cam jumatate de ora (iesisem putin pe geam, si la fel am observat ca roseata dispare la frig)
-ziua cand m-am trezit petele nu mai erau chiar asa de accentuate iar cand am iesit afara roseata se diminua vizibil.
Acum sunt la servici (un climat nu tocmai calduros) petele sunt usor vizibile iar mancarimile pe alocuri sunt suportabile (ca cele pe care le simti atunci cand iei 1 material din lana pe tine)
Am fost la Bagdasar la urgente pentru 1 diagnostic (care a fost dat in 10 secunde fara a ma intreba ceva), mi s-a spus ca am o alergie si mi s-a prescris Claritine. La farmacie insa doamna farmacista mi-a spus ca nu este sigura de diagnostic si ca ar trebui sa caut un raspuns in alta parte, maine planuiesc sa fac o vizita medicului meu de familie (insa lucreaza in tura 2). Dat fiind ca acum sunt la servici si am cativa copii prin preajma (clienti) vreau sa incerc sa ma asigur ca nu sunt purtator de vre-o boala contagioasa (scarlatina/varicela cum mi-a spus mama mea)
Daca se poate sa primesc un raspuns, cu multumiri anticipate, il astept nerabdator -
O seara placuta!
4 comentarii
E posibil ca papytzu sa aiba dreptate, ia varicela in considerare daca nu ai avut-o in copilarie, ori alta boala din grupa varicelei. E posibil ca medicul la care te-ai dus nici sa nu se fi gandit la varicela din cauza varstei tale. Eu am avut varicela in calsa a noua, nici medicul de familie nu a stiut ce am, nici dermatologul, a spus ca sunt cosuri.. desi aparusera peste noapte.. Intr-un final m-a vazut un alt medic pe holul policlinicii si mi-a spus ca e varicela.
Ia in considerare varicela ori alta boala din grupa ei.
Ia in considerare varicela ori alta boala din grupa ei.
sal... am 22ani, si in tinp ce sunt cu prietena mea in pat incercand sa facem sex totul este ok pana in momentul in care introduc penisul in vaginul ei, dupa 15, 25secunde ejaculez. va rog frumos ma puteti ajuta cu un sfat, macar dc se intampla lucrul acesta la faoarte putin timp pupa introducerea penisului in vagin? va multumesc anticipat
poi e vb si de rezistenta ta sau cat deDEs faci dragoste cu ea, cu prezervativ tot asa de repede iti vine sa iti dai drumu///, Din cauza ca e prea mare pofta si dorinta..placerea e la fel de mare si e logic ca sa te termini asa,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe piele... ce poate fi? ma ajutati va rog?
- 3Pete rosii, mici...
- 3Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
- 3pete rosii pe piele...
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 97hematom la picior?
- 4pete rosii
- 1pete rosii pe piele
- 2Mici pete rosii pe piele
- 1Am niste pete rosii care ulterior se tranforma in cosuri
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 2pete rosii pe corp
- 0Pete mici rosii pe piele
- 1Pata rosie spate
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 2Pete rosii pe piept si pe fata
- 2Pete rosii pe picioare
- 1Pete rosii pe piept la copil de 3 luni
- 0Ce poate fi? febră, niste pete roșii pe piele, îl mănâncă tare
- 1Pete rosii pe piele
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: