m-am trezit de dimineata cu urechile infundate
buna ziua.m-am trezit de dimineata cu urechile infundate si cu o presiune puternica la nivelul lor simt ca-mi trece un tren prin cap, nu am dureri doar o senzatie foarte neplacuta. ar trebui sa merg la ORL? VA MULTUMESC
5 comentarii
Eu cred ca ai racit putin ; ia-ti de la farmacie Paracetamol sinus si ia azi si maine.Imbraca-te mai bine, iar daca luni va fi la fel sau mai rau, mergi la ORL.
Multumesc mult mi-ati fost de ajutor intradevar am luat paracetamol sinus si mi-a trecut in doua zile.Am 30 de ani si nu am avut niciodata un asemenea simptom, i-mi puteti spune despre ce a fost vorba?
Multumesc mult.
Multumesc mult.
Buna seara, am si eu o problema...am fost azi la plimbare pe deal si m-a prins ploaia, cand am ajuns acasa mi-am simtit urechiile infundate, in special urechia stanga. m-am tinut de nas si am suflat usor si ma doare foarte tare urechea stanga, doar atat. Oare de la ce poate fi? Am mai patit chestia asta o singura data dar mi-a trecut. am 23 de ani. multumesc !
buna, m-am trezit cu urechea stanga infundata intr-o dimineata, si nu mam speriat foarte tare deoarece am fost racita si am zis ca odata cu raceala va trece si asta, dar raceala a trecut si urechea tot infundata a ramas.am luat o seringa de la farmacie si am umpluto cu apa calduta apoi am apasat cu presiune de cateva ori si mi sa desfundat, dar aud cam ciudat (ca si cum as fi stat mult cu capul sub apa), e vreo problema asta? va trece de la sine? trebuie sa merg la ORL?va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns...
Acum ca e vara mai merg cu prietenii la cate'o baie sa ne racorim daca intru cu capul sub apa rapid mi se infunda urchile pentru ca nu reusesc sa imi curat bine acestea niciodata.Mi'e frica sa merg la ORL asa ca o tot las asa.Astazi cand m'am trezit am constatat ca am si cealalta ureche infundata mai patesc asa de multe ori tin sa precizez.Nu ma doare, nu nimic.Doar simpt ca am ceara in urechi si daca introduc degetul cand il scot e plin de ceara.Ce ar trebuii sa fac sa scot aceste dopuri(fara medic ORL)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 9Urechi infundate
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 2Antibiotice cu alcool?
- 12senzatie de presiune in urechi
- 6Mancarime la urechea cu timpan perforat,
- 2Ureche infundata si cu cealalta aud slab
- 1urechi infundate
- 1ureche infundata
- 4presiune in urechi... sunt si usor infundate
- 2Ureche infundata
- 4Probleme cu trompa lui Eustachio
- 22urechea o simt infundata si am puroi nici acuma nu mi a trecut
- 1Lovitura urechea stanga
- 1Durere de ureche insotita de dureri de dinți inclus maxilar
- 0Turbinoplastie si tub ureche
- 8Întrebare presiune in cap și urechile înfundate
- 2Pentru domnul doctor Valeriu
- 3Gat iritat, urechi infundate
- 4Trompa lui Eustachio infundata…otita medie acuta ????
Mai multe informații despre: urechea infundata presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: