scaunul micutului de 5 saptamani; este alaptat la san
ieri si azi ca scaunul de la mijlocul zilei bebelul meu sa dus afara verde, e alimentat la san, vomita cand nul tin in brate, am zis ca e de la colici, ii dau espumisan, ma ingrijoreaza cele doua scaune si chiar si vomitatul. am 33 de ani dar ma sperii din orice.
6 comentarii
daca bebelusul nusi revine ati recomand sa te duci la medic cu el.
Poate fi vorba de o gastroenterita si e necesara o coprocultura si hidratare rapida daca varsaturile persista culichide si saruri de rehidratare orala.
varsaturile sau oprit chiar si scaunul verde dar merge in continuare foarte subtire afara.eu am inceput sa beau ceai babycalm penru cilicile lui. va multumesc dna dr. si spunetimi va rog daca si in acest caz trebuie sa-i fac o analiza de coprocultura. mentionez ca merge afara ca o mitraliere si se screme ca un om mare
Daca e pe alimentatie la san si nu face febra, inseamna ca e vorba doar de colici. Dati-i si Espumisan bebelusului.
bebelusul meu are deja 2 luni si 3 saptamani de la dispensar miau spus ca nu au nici vaccinul pentru varsta aceasta ce putem face sa ne protejam copii
Din pacate lipseste vaccinul pentru 2 luni de la aproape toate directiile sanitare in luna aprilie. Daca doriti sa nu mai amanati vaccinarea, trebuie sa-i cumparati vaccinul Infanrix Hexa sau Pentaxim, care contin in plus si componenta de protectie pentru Hemophilus influenzae, o bacterie implicata in aparitia pneumoniei sau meningitei, pe langa componenta standard de doua luni. Vaccinul trebuie transportat pe suport de gheata si pastrat la frigider (5 grade).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sugarul pina la un an si premergatorul
- 8mamicilor, urgenta grad zero la mine! :-((
- 7Baietelul meu vomita absolut orice i-as da!
- 1Stari dese de voma si urinat des
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 3voma +temperatura
- 6meningiom cerebelos
- 2stare de voma dupa masa de seara
- 3Cum stiu ca bebe este bolnav daca nu are temperatura?
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 1voma si diaree la bebelus de 2 luni
- 21imi refuza laptele praf...
- 4baietel de 3 luni care respira greu
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 6De ce vomit?
- 0Tratament Sindromul Vomei Ciclice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: