bebe de 9 luni nu vrea deloc sa bea apa
Am un bebe de 9 luni si nu vrea deloc sa bea apa, am tot incercat de cand era mai mic sa-i dau cate putin, m-am gandit ca incet incet se va obisnuii si va bea dar nu vrea, cum simte ce este intoarce capul si nu mai bea, nu stiu ce sa mai fac, i dau ceai baby drink de 2-3ori pe zi, si in loc de apa suc de mere, acela i place, dar stiu ca apa e f importanta pt organism, de aceea va rog frumos sa-mi dati un sfat, ce sa fac?va multumesc anticipat
3 comentarii
daca ii dai apa de la robinet sau fiarta automat ca nu ii place gustul!!eu i-am dat intotdeauna fetitei mele apa plata din comert izvorul alb sau bucovina!!ti le reomand cu incredere!!sucul de mere diluat cu apa s-ar putea sa il deranjeze la burtica!!
Daca bebelusul are un aport de lichide din ceai, lapte, sucuri defructe de macar 150ml pe kg corp pe zi (pana la 1 l), atunci nu se pune problema de deshidratare. se pot incerca ceaiuri diluate pentru bebelusi, mai multe supe si sucuri proaspete de fructe mai ales in perioadele de calduri mari.
Am incercat si apa plata dar nici aia nu vrea sa o bea, am sa continui at cu sucuri de fructe..si ceaiuri..va multumesc foarte mult pentru sfaturi, multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9PERITOL ?
- 4cica.2 l de apa pe zi...
- 7Bebelus - diversificare
- 4retinere apa
- 5bebelusi 9 luni are otita?
- 3sugarul de 2 luni si fontanela
- 11hepatita c s-a transmis la bebelus?
- 4otita medie la bebe de 4 luni
- 6amigdalita acuta pultacce la bebelus
- 6lovitura la ceafa
- 3Cum stiu ca bebe este bolnav daca nu are temperatura?
- 4Bebele are zile in care refuza sanul
- 6hipotonie bebelus 4 luni
- 1fetita 10 luni nu vrea absolut nimic sa manance sau sa bea
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 2Bebe 8 luni
Mai multe informații despre: Sugarul consumul de apa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: