bebe cu palatoschizis nu ia in greutate dupa o luna

Buna. Sunt foarte ingrijorata.in urma cu o luna am nascut un bebe de 4400 kg si 56 cm sa nascut cu o problema si anume palatoschizis.am fost la control la 1 luna si bebe nu mia luat in greutate deloc.si nu inteleg care e problema.mananca cam la 2 ore 60 de ml de lapte doarme bine.este cand il trezesc eu sa manance ca nu se trezeste.nu stiu ce sa ma fac.un sfat ceva?? multumesc
2 comentarii

Nu va faceti griji.
Bebelusul pierde imediat dupa nastere aprox 10% din greutate (in prima saptamana, cand e stresul cel mai mare - se adapteaza la mediul extern).
In cazul dvs a pierdut aproximativ 400-500g, iar in saptamanile urmatoare le-a recuperat.
Mananca bine aproximativ 500-600ml lapte/zi.
Va incepe sa ia in greutate in curand.
Daca nu ia in greutate in continuare adresati-va unui pediatru. E bine sa aveti un pediatru la care sa apelati ori de cate ori aveti o problema/intrebare/stres.
Bebelusul pierde imediat dupa nastere aprox 10% din greutate (in prima saptamana, cand e stresul cel mai mare - se adapteaza la mediul extern).
In cazul dvs a pierdut aproximativ 400-500g, iar in saptamanile urmatoare le-a recuperat.
Mananca bine aproximativ 500-600ml lapte/zi.
Va incepe sa ia in greutate in curand.
Daca nu ia in greutate in continuare adresati-va unui pediatru. E bine sa aveti un pediatru la care sa apelati ori de cate ori aveti o problema/intrebare/stres.

da intr-adevar el a pierdut 4 zile cat am stat in spital 340 gr.va multumesc mult pentru raspuns. vom vedea peste doua saptamani cand mergem la control.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 88copilul meu nu ia in greutate
- 12nu ia in greutate deloc la 1 an
- 14nu ia in greutate
- 4bebelus de 3 luni care nu ia in greutate
- 2bebe stagneaza in grutate de cateva luni...
- 2Crestere proasta in greutate - rahitism
- 1Fetita 4 luni - de o luna nu a pus decat 300 grame
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 0Ajutati-ma. Fetiță de 8 luni nu ia în greutate
- 0Bebe nu ia în greutate
- 4Lipsa lueta si usoara despicataura a palatului moale
- 0Bebe de 8 luni nu ia in greutate
- 0Bebe 7 luni nu ia in greutate
- 1Greutate bebelus
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 0Bebe 11 luni nu ia in greutate
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
Mai multe informații despre: Palatoschizis bebelusul nu ia in greutate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: