alimentatia sugarului
as dori sa stiu cum trebuie alimentat (formula de lapte praf) sugarul la1 luna? este cumva o scheme de alimentatie sau la cererea sugarului? de pe cutia de lapte sunt cam 6 mese/zi/a cate 120ml=720ml/zi +ceai (50ml/zi) dar nu stiu daca trebuie un program? la materintate ii dadea din 3 in 3 ore trebuie respectat programul sau schimbat?
4 comentarii
bebe mananca numai lapte praf [nan1], de ce o data de 2 ori pe zi vomita tot laptele, bebe are 1 luna.
Buna ziua!
Baietelul meu are o luna si aproape 3 saptamani si s-a nascut cu 4080 kg si 56 cm, din spital i s-a suplimentat masa cu lapte praf deoarece eu aveam rani mari la sani si nu prea aveam lapte iar dupa o saptamana dupa ce a fost externat am pierdut laptele.
Acum ii dau doar lapte praf NAN N.A. nr.1 (acesta la primit si in spital) pe care il mananca foarte bine.
La o luna avea 5030 kg.
Cam la 3-3.30-4 ore mananca si ziua si noaptea.
Poate fi o problema ca se trezeste noaptea la 3 ore sa manance?Poate fi riscul sa devina ponderal, avand in vedere ca in familie toti au peste 170 cm inaltime?
Ii pot da si ceai intre mese?Cam cat?
Baietelul meu are o luna si aproape 3 saptamani si s-a nascut cu 4080 kg si 56 cm, din spital i s-a suplimentat masa cu lapte praf deoarece eu aveam rani mari la sani si nu prea aveam lapte iar dupa o saptamana dupa ce a fost externat am pierdut laptele.
Acum ii dau doar lapte praf NAN N.A. nr.1 (acesta la primit si in spital) pe care il mananca foarte bine.
La o luna avea 5030 kg.
Cam la 3-3.30-4 ore mananca si ziua si noaptea.
Poate fi o problema ca se trezeste noaptea la 3 ore sa manance?Poate fi riscul sa devina ponderal, avand in vedere ca in familie toti au peste 170 cm inaltime?
Ii pot da si ceai intre mese?Cam cat?
buna ziua.am un baietel de 3 saptamani, s-a nascut cu 3100 g, iar acum are 3040g.doctora de familie mi-a spus ca nu stie ce se intampla cu el si nu ia in greutate.care ar fii cauza.mentionez ca nici mai nu prea se odihneste si e cam stresata.apropo nici piept nu prea mai are.va multumesc astept raspuns
buna ziua.am un baietel de 3 saptamani, s-a nascut cu 3100 g, iar acum are 3040g.doctora de familie mi-a spus ca nu stie ce se intampla cu el si nu ia in greutate.care ar fii cauza.mentionez ca nici mami nu prea se odihneste si e cam stresata.apropo nici piept nu prea mai are.va multumesc astept raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2refuz alimente solide
- 2de ce copii elimina laptele chiar si la 2 ore dupa masa?
- 6Refuza mancarea si laptele
- 6Refuza mancarea si laptele
- 4ceapa la bebelusi
- 3programul lui bebe de 2 luni
- 6bebele meu de 2 luni si 2 saptamani nu bea decat 100-105 ml
- 5sugar mananca la o ora, o ora si jumatate...
- 7bebe nu prea mananca
- 2Laptic prea putin?
- 9diversificarea la bebe
- 21imi refuza laptele praf...
- 2bebe stagneaza in grutate de cateva luni...
- 3bebe 3 luni mananca putin
- 3Lapte de vaca pentru bebelusi
- 5Bebe 9 luni jumate
- 2Peste la bebe
- 1Bebeluș mofturos și nemancacios
- 1Alimentatie fetita de 8 luni
Mai multe informații despre: Alimentatia la sugar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: