alimentatie sugar.. sucul de fructe

26-04-2010
gabriella25
Nu este medic/terapeut
gabriella25
bebele meu are 2 luni si pediatru mi-a spus sa incep sa ii dau un pic de suc de fructe si mucilagiu de orez.as vrea sa stiu cum se prepara acest mucilagiu si daca sucul de fructe se da in fiecare zi.
3 comentarii
0
27-04-2010, ora 11:52
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
gabriella..eu chiar nush ce sa mai cred..:l Toti medicii de pe la Asociatia Medicilor Pediatrii urla pe la televizor ca cel mai si cel mai devreme se incepe diversificarea la minim4 luni(dar ca ideal se incepe la 6 luni)pt ca sistemul digestiv al copilului nu este dezvoltat suficient inainte de aceasta varsta, iar al tau zice sa-i incepi diversificarea la 2 luni.Chiar nush ce sa mai cred...Eu zic ca e, totusi, prea devreme sa incepi sa-i dai si altceva decat laptik...;(
Act despre reteta de mucilagiu, da-i pe google o cautare si gasesti sigur.Sanatate multa la puiutzul tau!
0
27-04-2010, ora 13:28
gabriella25
Nu este medic/terapeut
gabriella25
multumesc
0
07-06-2010, ora 16:55
steastely
Nu este medic/terapeut
steastely
am o fetita de 8 luni si vreau sa-i schimb laptele humana cu lapte de vaca si lapte de capra. pot sa-i dau lapte de capra la varsta asta.daca da cum si cat.??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Impactul sucurilor naturale asupra microbiomului intestinal și oral
  •