sanzyme si peritol la copil de 7 luni
Mi s-a recomandat tratament cu Sanzyme si Peritol pentru cresterea apetitului. Bebele meu are 7 luni si 7 kg. S- nascut cu 3, 960 gr. As vrea sa stiu care e doza recomandata zilnic pentru fiecare sirop si ce durata are tratamentul fiecaruia? Multumesc.
7 comentarii
Sanzyme siropel se poate administra 10pic. de doua - trei ori pe zi, dar e bine de inceput cu doze mai mici pentru testarea tolerantei digestive. Peritolul e recomandat in prospect la varste peste 2 ani, insa e folosit de pediatri si sub 2 ani la doze mici (1 - 2 lingurite pe zi). Un alt preparat util pentru cresterea apetitului este siropul de Sana-Sol sau Polivital.
Tratamentul poate continua timp indelungat pana la atingerea greutatii optime pentru varsta (cam 8500 g), poate cu Peritol ceva mai putin timp, pana la cresterea apetitului.
sanzyme ii pot da fetitei mele de 4 luni si 3 saptamani si fara analize sau trebuiesc facut inainte. ea are 6 kg si 65 cm (nascuta cu 3.600, 51cm) sau ce alte suplimente pentru pofta de mancare pot sa ii dau pentru varsta ei.multumesc
Se poate administra Sanzyme si sub 1 an, insa daca lipsa apetitului e data de anemie, trebuie administrat si fier (Fe Haussmann) plus vitamina C picaturi.
Buna ziua!
Am citit pe prospect ca Sanzyme-ul contine atat de contestatii parabeni. Ce parere aveti despre asta? Se da la copii?
Multumesc.
Am citit pe prospect ca Sanzyme-ul contine atat de contestatii parabeni. Ce parere aveti despre asta? Se da la copii?
Multumesc.
In loc de sanzyme - desi nu stiu sa fi aparut probleme de la acesti parabeni - puteti sa-i administrati Liv 52 picaturi.
Dar Carmoizina din ingredientele sanzym-ului dauneaza sanatatii copiilor?
daca da dupa ce perioadata de administrare
daca da dupa ce perioadata de administrare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dermatita atopica la sugar de 2 luni
- 2de ce copii elimina laptele chiar si la 2 ore dupa masa?
- 4cantitatea de lapte pentru un bebe de 2 luni?
- 5capsuni, zmeura, fragi la bebelusi
- 5refuzul laptelui la sugar de 3 luni jumate
- 17probleme cu greutatea
- 5fetita imi refuza lingurita cu mancare
- 5sugar mananca la o ora, o ora si jumatate...
- 7bebe nu prea mananca
- 5Alimentatia bebelusilor de 3 luni
- 1Nu ma simt bine...nu am pofta de mancare
- 5refluxul gastric la sugar... e grava problema asta?
- 1foame continua, greata sa mananc
- 6De un an, cand mi se face foame ametesc ff rau..
- 2bebe stagneaza in grutate de cateva luni...
- 9mereu ma gandesc sa mananc - cum ma opresc?
- 1fetita 10 luni nu vrea absolut nimic sa manance sau sa bea
- 13diversificare alimentatie bebelusi
- 2bebe de 10 sap papa ff putin
- 2balonare, ingrasare, pofta mare de mancare
Mai multe informații despre: Alimentatia la sugar pofta de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: