Bebe cu reflux nu papa nimic decat putin laptic in somn
Buna! fetita mea acum are 5 luni jumate si de la inceput am avut probleme cu ea. A fost nascuta prematur la 2, 700 kg. Mi-a luat putin in greutate. Am fost acum aproape 2 luni internata cu ea in spital pt ca nu vroia sa manance nimic. A fost diagnosticata cu reflux gastro-esofagian. Vomita mult. Am incercat toate marcile cunoscute de lapte, dar singurul pe care l-a tolerat a fost Humana AR. Vomita mai putin de la el, dar de mancat tot nu vrea, decat in somn. Cu lingurita nu prea mananca mai deloc, pt ca nu prea stie sa inghita, decat putin iaurt sau piureuri de fructe si legume. I-am dat de curand si Infatrini despre care se spune ca are multe vitamine si ca este pentru recuperarea greutatii, dar la fetita mea deocamdata nu s-a observat nicio imbunatatire. Manca in 24 ore foarte putin, adunat laptele cu cereale intre 670 - 780 ml. Nu stu ce sa-i mai fac. Astept raspunsurile dvs. Vreau sa stiu daca este cineva care mi-ar putea face vreo recomandare, unde as putea merge cu ea si ce i-as putea face. Are si sistemul imunitar slabit si in aceste ultime luni mi-a si racit (rosu in gat + otita) dar s-a vindecat, in schimb i-am dat multe antibiotice. In ciuda faptului ca ea nu mananca, mai vomita, are reflux si a fost racita si nu ia in greutate ( la 5 luni avea 6 kg, acum n-am mai cantarit-o) totusi este un copil tare vioi care n-are stare, sta apropare singura in fundulet. Astept sa-mi scrieti!
4 comentarii
Incercati sa mergeti la un medic homeopat cu fetita.Homeopatia nu are efecte secundare, este foarte eficienta si ieftina pe deasupra.Nu mai asteptati, pt ca fetita se va deshidrata daca nu mananca asa cum trebuie, mai si vomita pe deasupra.
Sanatate!
Sanatate!
Eu am avut in tratament un copil de 7 luni pentru boala de reflux. A primit urmatoarea reteta de la clinica de gastroenterologie pediatrica din Iasi ; bebelusul s-a simtit foarte bine si acum nu mai are probleme digestive. Tu noteaz-o si incearca la farmacie, poate ca ti-o va prepara. Este vorba despre
Motilium 10 mg X
Losec 20 mg XIII
Lactoza 15 g
D.s.i.p.eg. prafuri XC [90 ]
D.s.int.1 praf x3 /zi
Sau mergi cu copilul la o clinica de gastroenterologie pediatrica dintr-un oras universitar.
Motilium 10 mg X
Losec 20 mg XIII
Lactoza 15 g
D.s.i.p.eg. prafuri XC [90 ]
D.s.int.1 praf x3 /zi
Sau mergi cu copilul la o clinica de gastroenterologie pediatrica dintr-un oras universitar.
va multumesc mult D-na Doctor, dar as vrea sa stiu daca din toate acestea se un produs preparat si daca stiti sa-mi spuneti cu se administeaza. Eu am fost cu fetita internata la pediatrie si acolo i-a fost administrat Zantac diluat in ser fiziologic 0.5 ml la 12 ore timp de peste o luna.
Din acele medicamente se prepara prafulete si se da la copil cate 1 praf de trei ori pe zi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4hipertiroida si tratament pentru reflux gastroesofagian
- 7diverticul Zenker aparut de vreo 2 ani, in urma unei BRGE
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 6Reflux gastro-esofagian ?
- 7Probleme gat si mucoasa orala
- 0reflux-esoga gastroesofagian
- 4Dureri mari, helicobacter, esofagita
- 6Bebe 6 saptamani vomită după masa si este pofticioasa
- 1Simptome BRGE sau alte afectiuni?
- 6Boala de reflux si hernie hiatala
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 4Gastrita si boala de reflux gastroesofagian sunt aceeasi boala?
- 3Reflux gastro, probleme de respiratie.
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 0Esofagita? ulcer - reflux zilnic, dureri mari si mi se inflameaza esofagul urat de tot
- 2De ce am mereu arsuri la stomac și esofag și îmi vine câteodată mâncarea înapoi?
- 1Expectoratie cu sange fara tuse am acid gástric si biliar!
- 0Probleme esofag reflux
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian voma la sugar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: