Batai puternice ale inimii
De obicei seara simt ca imi bate inima foarte puternic, o simt tot corpul iar dupa un anumit timp incep
sa-mi simt capul greu, amortit, maxilarul putin inclestat etc... Chiar daca sunt foarte obosit si reusesc sa adorm
cateodata chestia asta ma trezeste din somn. Pulsul si tensiunea imi sunt normale, iar cand am fost la urgente intr-o noapte nu a iesit nimic pe cardiograma. Mi s-a spus ca as avea hipocalcemie dar testele mi-au iesit bune la calciu si magneziu. Ce pot avea?
sa-mi simt capul greu, amortit, maxilarul putin inclestat etc... Chiar daca sunt foarte obosit si reusesc sa adorm
cateodata chestia asta ma trezeste din somn. Pulsul si tensiunea imi sunt normale, iar cand am fost la urgente intr-o noapte nu a iesit nimic pe cardiograma. Mi s-a spus ca as avea hipocalcemie dar testele mi-au iesit bune la calciu si magneziu. Ce pot avea?
3 comentarii
incercati si tratament naturist sau un ceai de relaxare
ceai de relaxare?? serios iordana?? nu glumesti? iti bati joc de om?? hai sa fim seriosi.pai in conditiile astea puteai sa ii spui ca: atunci cand pacientul isi aude foarte tare propriile batai ale inimii astefel incat se trezeste noaptea din somn din cauza acestora si ca are cefalee, inseamna ca omul cel mai sigur are insuficenta aortica, daca se mai adauga si puseul febril, insa nu poti sa fi sigur de asta pana nu il trimiti sa faca: EKG-unde vor aparea modificari ale complexului QRS test de EFORT si factorii de risc: colesterol, trigliceride, uree creatinina acid uric, glicemie, glicozurie si cel mai sigur ECHO-CORD.e simplu, nu?? :-) sanatate tiberiu ai girja..
buna
am problema: cand consum alcool in cantitati mai mari laun chef sau petrecere in urmatoarea dimineata sau noaptea dupa ce ma culc inima incepe sa bata foarte puternic, apasat cumva nu bate mai repede dar bate cu putere mare si mi se usuca gura si am o stare de panica. mi frica sa nu am probleme
ultima data m-iam facut ekg anul trecut si nu am avut nimic, mentionez faptul ca in urma cu cativa ani am avut probl cu ficatul, era foarte gras si colesterol mare
am problema: cand consum alcool in cantitati mai mari laun chef sau petrecere in urmatoarea dimineata sau noaptea dupa ce ma culc inima incepe sa bata foarte puternic, apasat cumva nu bate mai repede dar bate cu putere mare si mi se usuca gura si am o stare de panica. mi frica sa nu am probleme
ultima data m-iam facut ekg anul trecut si nu am avut nimic, mentionez faptul ca in urma cu cativa ani am avut probl cu ficatul, era foarte gras si colesterol mare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Batai puternice in piept - ca si cum cineva ar
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 90Imi bate inima prea tare
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 6Boala degenerativa
- 9Probleme cu inima?
- 19Dupa ce maninc imi bate inima foarte tare.
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 5durere puternica in piept si batai de inima cu pauze
- 9Procupare excesiva fata de sanatate
- 5Crize de spasmofilie?!
- 2Batai ale inimii lipsa !
- 3bataile inimii prea puternica
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 5Probleme cu inima la 22 de ani?
- 0Intrebare despre dureri bataile inimii
- 4Ipohondrie sau probleme?
- 0Simt "inima" in cap
Mai multe informații despre: accelerarea batailor inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: