Somatizare-batai de inima puternice solutii
Pentru somatizare, respectiv batai de inima foarte puternice, ce stiti a fi bun?In afara de anxiar, care e singurul care ma linisteste, sa n as face abuz de el. Am avut o suparare saptamana trecuta, si m am dat peste cap. Imi bate inima foarte puternic uneori, mai ales seara, am stari de nervi(ceea ce la mine e anormal pentru ca eu eram foarte calma sub tratament). Am si crescut doza de la 3 mg rispen la 4 mg.
Programare am de abia pe 6 decembrie la doctor.
Multumesc!
Programare am de abia pe 6 decembrie la doctor.
Multumesc!
10 comentarii
De obicei când apar diverse manifestări ale inimii e nevoie de un control la cardiolog, pentru a scoate din calcul o problemă organică, de-abia după aceea poți spune că sunt somatizări de la anxietate. Ai crescut doza la îndemnul medicului sau ai hotărât tu? nu te joci cu problemele la inimă? Poți face un consult și la urgențe că acolo te primește dacă expui problema.
Pulsul cat e?
Ar trebui un consult cardiologic dar cu trimitere trebuie sa astepti vreo doua luni. Nu prea sunt locuri.
Ar trebui un consult cardiologic dar cu trimitere trebuie sa astepti vreo doua luni. Nu prea sunt locuri.
Pulsul l am avut si 134. Am sa merg si la cardiolog, sa elimin orice posibila problema, dar sunt mai mult ca sigura ca n am nici o problema fizica. Asa a debutant boala la mine, cu batai de inima, si credeam ca am tahicardie, si fusesem la control si nu aveam nimic. Am sa merg oricum din nou, sa ma asigur.
La anxiar scade pulsul, da nu l pot lua a la long.
La anxiar scade pulsul, da nu l pot lua a la long.
Se pare ca ai dreptate Clara, nu gasesc locuri nici in ianuarie. Si sincer, n as Mai merge la privat, m am saturat de dat bani la privati.
Ia pulsul de 3 ori pe zi, trei zile consecutive. Daca e peste 100, trebuie luat medicament pentru puls de la cardiolog.
E de la neuroleptice. Stiu multe persoane care iau corector pentru puls din cauza neurolepticelor. Chiar care au sub 30 de ani.
E de la neuroleptice. Stiu multe persoane care iau corector pentru puls din cauza neurolepticelor. Chiar care au sub 30 de ani.
Am inteles. Eu ma gandeam ca e somatizare. Ca nu m am simtit prea bine in ultimul timp in urma unei suparari.In orice Caz am dat sa primesc notificare cand vor avea Un loc liber la cardio.
Stiu ca propanolonul e bun pentru puls, dar scade tensiunea, iar eu am tensiunea cam 9, 10.
Multumesc pentru info!
Stiu ca propanolonul e bun pentru puls, dar scade tensiunea, iar eu am tensiunea cam 9, 10.
Multumesc pentru info!
NNN7 incearca Corlentor dimineata si seara. Eu iau minimum 2, 5 dimineata si 2.5 seara. Practic impart pastila de 5 mg in doua.
Domnul Cardiolog la care am fost a zis ca e bine sa fie protejat muschiul inimii. Si eu am tensiune mica-normala si puls mare.
Astea sunt dozele minime. Tu poate trebuie sa iei mai mult. Incearca cu dozele astea prima data. Costul e undeva pana in 100 ron la o cutie cu 56 pastile de 5 mg.
Succes!
Domnul Cardiolog la care am fost a zis ca e bine sa fie protejat muschiul inimii. Si eu am tensiune mica-normala si puls mare.
Astea sunt dozele minime. Tu poate trebuie sa iei mai mult. Incearca cu dozele astea prima data. Costul e undeva pana in 100 ron la o cutie cu 56 pastile de 5 mg.
Succes!
Ceai de paducel, lavanda, talpa-gastii, valeriana !
Da.. Este cum am banuit. Am reusit sa ma linistesc si a scazut pulsul la 90. Era somatizare. Multumesc pentru sfaturi si informatii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de cateva luni tremur
- 4Adolescent, cu posibile probleme?
- 6Batai puternice in piept - ca si cum cineva ar
- 6Boala degenerativa
- 19Dupa ce maninc imi bate inima foarte tare.
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 16o problema...mai rara
- 6batai puternice ale inimii.. o simt si in gat
- 4Tulburari depresive anxioase cu afectiuni psihosomatice
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 13stare de rau generala: imi bate inima cu putere si am intepaturi
- 5Probleme cu inima la 22 de ani?
- 2amorteala in cap
- 4Somatizarea se vindeca?
- 2Batai puternice inima, dureri si zbatere de vene
- 5Batai puternice ale inimii
- 1Batai rapide ale inimii
Mai multe informații despre: accelerarea batailor inimii afectiunile psihosomatice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: