batai accelerate ale inimii
cu cativa ani in urma am fost depistat cu atac de panica, problema relativ rezolvata in prezent, medicamente, psihoterapie. acum un an am fost operta de tiroida, ffindu/mi extirpat aproape in intregime lobul drept. am facut TSH si calciul e undeva spre limita de jos, dar in limite. fapt e ca in ultima vreme simt pulsul faprte accelerat. ma sperii, urmare inca a atacurilor de panica cred, si imi creste tensiunea destul de mult. am si triglicemia destul de mare - 600-700. electrocardiogramele, EKG normale. medicul cardiolog nu mi-a gasit nimic. in ultima vreme tin un regim destul de riguros, fac sport, am slabit deja ceva. ma preocupa accelerarea ritmului cardiac. mentionez ca sunt in general destul de stresat, nervos, si ingeneral un program de somn nu foarte echilibrat. va rog cu respect un raspuns.
1 comentarii
Eu cred ca aceste manifestari tin tot de restul de tiroida ramas.Mai fa cateva dozari hormonale si o ecografie tiroidiana.Tiroida este singura glanda din organism cu autoreglare si e in mica masura influentata de tratament, deci nu se ste niciodata ce-i cu ea, trebuie periodic controlata.Stress-ul are un mare rol in disfunctionalitatea ei.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: