17 ani... am cosuri, bubite albe pe penis, doar pe o singura parte...

24-08-2007
gabi17
Nu este medic/terapeut
gabi17
salut sunt un baiat de 17 ani si am o nelamurire...am un fel de cosuri, bubite albe pe penis doar pe o singura parte a acestuia va rog sa imi spune-ti cum pot scapa de ele...:( sunt inca virgin din aceasta cauza...nu stiu ce este si imi este frica...:( e o problema grava...? va rog sa ajutati ma...multumesc
5 comentarii
0
25-08-2007, ora 00:00
alina...
Nu este medic/terapeut
alina...
Buna! Ma numesc alina. OFFF...s-ar putea sa fie HPV!!! Mergi mai bine la un medic dermatolog.
0
gabi17
Nu este medic/terapeut
gabi17
Infectia genitala cu HPV este o boala cu transmitere sexuala, cauzata de human papillomavirus (HPV). Acesta este numele unui grup de virusi care include mai mult de 100 de tipuri diferite de tulpini de virus.deci dak nu am facut sex inseamna ca nu se poate lua asa ceva..app am de mult -2-3 ani dak nu ma insel
0
DjRooneY
Nu este medic/terapeut
DjRooneY
daca nu ai avut nici un contact sexual si le ai de 2-3 ani stai linistit ca nu e nimik.Si eu am tot 17 ani tot de 2 3 ani am asa ceva ca nijte mici cosuri care sau format fie din cauza lenjeriei intime sau din cauza calduri sau daca nu te speli de 2 ori pe zi cel putin in timpul verii si io miam facut griji dar nu e nimic mai ales ca nu ai avut concat sexual sunt ceva de genul iritatie
1
26-08-2007, ora 00:00
gabi17
Nu este medic/terapeut
gabi17
pay si pot scapa de asta...? dak da cum?
0
27-08-2007, ora 00:00
alina...
Nu este medic/terapeut
alina...
Asa se zice.ca se ia prin contact sexual!!! Dar se ia si daca atingi cumva cu organul de o zona infectata cu HPV. Probabil, nu e HPV.
Daca nu ti-au crescut in tot acest timp, inseamna ca nu e HPV.Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic sa te vada. Vegetatiile sunt ca un fel de negi sau alunite din alea de cresc dupa gat, de culoarea pielii.
Chiar nu stiu ce sa zic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •