17 ani... am cosuri, bubite albe pe penis, doar pe o singura parte...
salut sunt un baiat de 17 ani si am o nelamurire...am un fel de cosuri, bubite albe pe penis doar pe o singura parte a acestuia va rog sa imi spune-ti cum pot scapa de ele...:( sunt inca virgin din aceasta cauza...nu stiu ce este si imi este frica...:( e o problema grava...? va rog sa ajutati ma...multumesc
5 comentarii
Buna! Ma numesc alina. OFFF...s-ar putea sa fie HPV!!! Mergi mai bine la un medic dermatolog.
Infectia genitala cu HPV este o boala cu transmitere sexuala, cauzata de human papillomavirus (HPV). Acesta este numele unui grup de virusi care include mai mult de 100 de tipuri diferite de tulpini de virus.deci dak nu am facut sex inseamna ca nu se poate lua asa ceva..app am de mult -2-3 ani dak nu ma insel
daca nu ai avut nici un contact sexual si le ai de 2-3 ani stai linistit ca nu e nimik.Si eu am tot 17 ani tot de 2 3 ani am asa ceva ca nijte mici cosuri care sau format fie din cauza lenjeriei intime sau din cauza calduri sau daca nu te speli de 2 ori pe zi cel putin in timpul verii si io miam facut griji dar nu e nimic mai ales ca nu ai avut concat sexual sunt ceva de genul iritatie
Asa se zice.ca se ia prin contact sexual!!! Dar se ia si daca atingi cumva cu organul de o zona infectata cu HPV. Probabil, nu e HPV.
Daca nu ti-au crescut in tot acest timp, inseamna ca nu e HPV.Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic sa te vada. Vegetatiile sunt ca un fel de negi sau alunite din alea de cresc dupa gat, de culoarea pielii.
Chiar nu stiu ce sa zic.
Daca nu ti-au crescut in tot acest timp, inseamna ca nu e HPV.Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic sa te vada. Vegetatiile sunt ca un fel de negi sau alunite din alea de cresc dupa gat, de culoarea pielii.
Chiar nu stiu ce sa zic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 69Bubite pe capul penisului
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 7Bubite la baza penisului ca niste cosuri
- 3Umflatura Penis
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 0buba rosie pe penis
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 4Bubite albe in interiorul preputului
- 1bubite albe
- 1Bubite albe pe capul penisului
- 0Bubiță pe penis
- 0Alergie Penis
- 0Va rog sa ma ajutati! macro papule usor dureroase pe radacina penisului
- 0Bubita ca un cos pe penis
- 1Reactie adversa la doxi sau BTS
- 0Bubițe mici galbene pe penis și pe testiculele. Este normal sa am așa ceva?
Mai multe informații despre: bubite pe penis cosul pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: