basicute pe col
buna seara..va rog frumos ar putea cineva sa mi dea si mie mai multe detalii despre faptul ce ar insemna niste basicute pe col?ce ar putea fi, de ce au aparut si daca dispar doar prin cauterizare.va rog din suflet dati mi niste detalii.multumesc
5 comentarii
eu am ceva..nu stiu daca sa-i zic basica, si e mai tare asa...mi-a crescut parca dintr-o data si culmea am fost la ginecologie si..nu o vede..nu o simte. zice ca nu am nimic dar eu o simt de putina vreme..si vb aia..ma spal in acelasi mod ca si pana acum...ar fi trebuit sa o simt daca o aveam..din totdeauna. mai bine mergi la gineco..poate la tine or vedea ceva
am fost azi.si s au vazut pe col cateva basicute...care am inteles ca nu au cum sa dispara doar prin cauterizare.. si mai trebuie sa fac nush ce analiza sa vada daca sunt infectate cu ceva si care costa 3 milioane.vroaim mai multe pareri dc ar fi putut sa apara si ce sunt:((((..
Basicute? Hmmm. Probabil e o infectie prematura cu HPV, stiu ca analizele sunt costisitoare, dar daca tii la sanatatea ta fale, pentru ca HPV-ul poate evolua in mai rau daca persista pe termen lung, insa in cazuri foarte rare...
da stiu:( insa ma gandesc ca poate am noroc si este doar a inflamatie a colului pt ca am metroanexita..sper sa fie asta...o sa aflu curand
Ce ai mai aflat de aceste "basicute", te intreb pentru ca si eu simt o inflamatie pe col, numai ca nu mi a iesit nimik la papanicolau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rana pe col se vindeca singura?
- 19cancer col uterin?
- 4sangerari si probleme la urinat
- 3despre colul uterin: cum se simte la palpare?
- 3as dori si eu o explicatie
- 11Interpretare secretie vaginala
- 5Cancer de col uterin
- 18Tratament cu ovule...Va rog un sfat!!!
- 9Analiza cultura col
- 9Este posibil cancerul de col uterin?
- 3inflamatie a colului uterin inseamna rana pe col?
- 7rana pe col
- 4va rog un sfat
- 1erozie col uterin
- 7carcinom scuamos col uterin
- 6interpretare rezultat secretie vaginala, secretie col si test pap
- 2Dimensiuni Rana col
- 1Citostatice dupa operatie cancer col uterin
- 0Cultura de pe col
Mai multe informații despre: colul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: