Bărbat 32 ani - Urinare frecventa cu recurenta
Buna ziua!
Mă confrunt cu niste simptome foarte deranjante.
Recurent, la câteva luni, urinez foarte frecvent. Nu am usturimi, nu urinez noaptea, nu am dureri, singurul disconfort este legat de mersul des la toaletă.Am observat că aceste simptome se declanșează mai ales la frig, când am picioarele reci sau când sunt expus frigului.
Simptomele mai serioase au apărut anul trecut în August, au ținut aproape o lună. In Decembrie anul trecut din nou am avut aceste stări care au dispărut și reapărut in februarie iar acum după 7 luni ma confrunt din nou cu ele.
In luna februarie am efectuat o ecografie abdominala, mi s a spus că frigul e cauza acestor simptome, că totul e normal, nu sunt pietre la rinichi, nu sunt probleme la vezica sau prostată.
Recent am efectuat și niște analize generale de sânge, printre care și analiza PSA dar și un sumar de urină, toate in parametri normali, inclusiv analizele pt rinichi. Singura mențiune că în urina este prezent mucus.
Cum credeți că ar trebui sa procedez mai departe?
Mulțumesc.
Mă confrunt cu niste simptome foarte deranjante.
Recurent, la câteva luni, urinez foarte frecvent. Nu am usturimi, nu urinez noaptea, nu am dureri, singurul disconfort este legat de mersul des la toaletă.Am observat că aceste simptome se declanșează mai ales la frig, când am picioarele reci sau când sunt expus frigului.
Simptomele mai serioase au apărut anul trecut în August, au ținut aproape o lună. In Decembrie anul trecut din nou am avut aceste stări care au dispărut și reapărut in februarie iar acum după 7 luni ma confrunt din nou cu ele.
In luna februarie am efectuat o ecografie abdominala, mi s a spus că frigul e cauza acestor simptome, că totul e normal, nu sunt pietre la rinichi, nu sunt probleme la vezica sau prostată.
Recent am efectuat și niște analize generale de sânge, printre care și analiza PSA dar și un sumar de urină, toate in parametri normali, inclusiv analizele pt rinichi. Singura mențiune că în urina este prezent mucus.
Cum credeți că ar trebui sa procedez mai departe?
Mulțumesc.
4 comentarii
Bună ziua !
Ar putea fi vb despre o infecție urinară recurenta sau o prostatită cronică cu evoluție episodică...
consultați medicul urolog !
Așa veți primi o claritate și o rezolvare
Succese și multă sănătate!
Ar putea fi vb despre o infecție urinară recurenta sau o prostatită cronică cu evoluție episodică...
consultați medicul urolog !
Așa veți primi o claritate și o rezolvare
Succese și multă sănătate!
Mulțumesc mult pt răspuns.
Am făcut o programare la urolog.
Până atunci, ca informație generală pt mine, prostatita cronica este un diagnostic grav? Se poate trata?
Sunt puțin îngrijorat..nu mi dau seama care ar putea fi cauzele care au condus aici..
Am făcut o programare la urolog.
Până atunci, ca informație generală pt mine, prostatita cronica este un diagnostic grav? Se poate trata?
Sunt puțin îngrijorat..nu mi dau seama care ar putea fi cauzele care au condus aici..
Toate astea le veți afla personalizat la urolog in cadrul consultului primar !
Succese
Ulterior dați și nouă de știre ce ați clarificat
Succese
Ulterior dați și nouă de știre ce ați clarificat
Dl doctor, se poate administra deprox tablete în același timp cu deprox supozitoare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nevoie de a merge la baie
- 2urinari dese
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 6probleme cu rinichi?
- 3urinez des
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 12urinare frecventa si usturime in timpul urinarii
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 1Urologie!
- 0Dureri abdominale-Senzatie de urinare frecventa-Scaun cu sange
- 0Urinari dese dupa actul sexual.