Balonare, scaun apos, discomfort partea dreapta
Buna ziua. As dori sa stiu, informativ, de la ce ar putea proveni aceste stari: de obicei am scaunele apoase(nu e diaree); ele sunt regulate si cam 2 - 4 / zi, dar sunt foarte lichide. In general am o stare de balonare. Beau multe lichide pe zi: 1l ceai, 1l apa, iar de o saptamana, in partea dreapta, putin mai sus de osul bazinului simt un discomfort(nu e sub coaste) sau cate-odata cate o intepatura slaba. In rest starea mea generala cred ca e buna: am pofta de mancare, nu am greturi.
Iau 1/2 nebilet zilnic, am 29 ani, aprox 110 kg, nu fumez(am fumat cam 1 luna si de 2 zile m-am lasat), iar de baut, pot sa zic ca am mai exagerat cateva zile cu bere.
Ma puteti indruma cam ce ar putea fi? Am mai cautat pe net, dar m-am speriat foarte tare de ce am gasit. Imi puteti poate si sugera si un tratament?
Iau 1/2 nebilet zilnic, am 29 ani, aprox 110 kg, nu fumez(am fumat cam 1 luna si de 2 zile m-am lasat), iar de baut, pot sa zic ca am mai exagerat cateva zile cu bere.
Ma puteti indruma cam ce ar putea fi? Am mai cautat pe net, dar m-am speriat foarte tare de ce am gasit. Imi puteti poate si sugera si un tratament?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Asteptare periculoasa?
- 5abdomen marit si dureros.
- 8Balonata mereu!
- 3balonari, constipatie si probleme digestive
- 3Prietenul meu are probleme cu burta
- 5abdomen umflat de vreo 4 luni
- 0Balonare + scaun dupa masa si...
- 0Scaun foarte apos de durata
- 1Balonare frecventa
- 2Ma simt balonata mereu
- 0Balonare de la Klacid?!