Băiețelul meu de 4 luni are otita medie congestiva dreapta

08-02-2023
Alina Alinuș 34
Nu este medic/terapeut
Alina Alinuș 34
Buna Seara Domnule Doctor bebelușul meu de 4 luni a facut otita medie congestiva dreapta …precizez ca i-au facut exudatul nazal și faringian in spital când am fost internata cu el și ia ieșit prezenta MRSA Stafilococ auriu mettilico rezistent la anumite antibiotice …Am fost internata 7 zile cu el pentru ca mi-a facut Pneumonie interstitiala acută și insuficienta respiratorie in luna Ianuarie..Astăzi când m-am dus la consult ORL ia găsit otita medie congestiva dreapta …Exista posibilitatea din cauza smStafilococului auriu sa fi facut Otita????Ce as putea sai administrez pentru Distrugerea bacteriei cu Stafilococ auriu???A facut Antibiotic Ampiplus in spital hidrocortizon, , Adrenalina Tamiflu ….Și mi sa recomandat 7 zile de Sumetrolin dar nu văd. Nici o schimbare din contra bebe a facut otita …Unde as putea sa merg cu el pentru Bacteria asta ??Cand f doarme i se înfunda nasul efectiv nu poate sa mai respire și se îneacă!! Unde as putea sa merg cu el să-l tratez??Va multumesc
1 comentarii
0
08-02-2023, ora 13:27
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
la un medic Pediatru cu specializare in gastrologie
acel microb.. nu e numai acolo..el este si in intestin. Mirrobiomul intestinal.. prin sistemul limfatic ajunge in secretiile nazale ( mucusul.. vine din intestine)
acel Mucus este intretinut de laptele de Vaca... dulciurile... si acum nu stiu despre ce sa Vorbsc.. Despre Alimentatia incorecta a Mamei.. pe sarcina.
sau despre Alimentatia Incorecta a copilului dupa nastere?????
cum este alimentat copilul???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: