Intrebare stafilococ b secretie col

Buna seara, urmare a culturii secretiei col mi a iesit stafilococ b, iar la examenul microbiologic al secretiei vaginale a iesit flora bacteriana nr coci gram+, singurele simptome fiind urinare frecventa cantitate normală fara usturimi si la abdomenul inferior o senzatie de balonare.Mi s a recomandat augumentin 10 zile, biosun, vit D, 4bones plus, cystone, ovule cervucid. După primele zile de tratament senzatia de urinare a dispărut, insa până la terminarea tratamentului a apărut din nou.
Ma gandesc sa fac si sumar de urina si urocultura si sa consult un urolog.precizez ca nu am alte simptome, sau o sete excesivă, urinez fara alte probleme. De asemenea, cunosc faptul ca am calcul de 4 mm, in calicele mediu la rinichiul stang, si uneori dimineata simt o usoara durere de spate care trece pe timpul zileiMultumesc
Ma gandesc sa fac si sumar de urina si urocultura si sa consult un urolog.precizez ca nu am alte simptome, sau o sete excesivă, urinez fara alte probleme. De asemenea, cunosc faptul ca am calcul de 4 mm, in calicele mediu la rinichiul stang, si uneori dimineata simt o usoara durere de spate care trece pe timpul zileiMultumesc
1 comentarii

Ma gandesc, poate sa mi recomandati si analize de sange pentru a ma duce pregatita la consult pe langa urocultura si sumar

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococul se trateaza?
- 4candida si stafilococ alb nehemolitic
- 8am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa
- 2demodex şi stafilococ
- 23Amigdale destul de marite
- 4probleme cu gatul
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 6Rinita incurabila?
- 3Ma poate ajuta cineva, ce este staphyloccus epidermidis?
- 2Ciplox picaturi oftalmice
- 2Stafilococ auriu
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 0Rezultate analize secretie col
- 1Stafilococ auriu?
- 3Stafilococ auriu rezistent la antibiotice... pentru d-ul dct fvaleriu
- 2Stafilococ coagulazo negativ
- 0Stafilococ auriu în gat.
- 5Streptococ, stafilococ...
- 3Staphylococcus auriu
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: