baietel de 2 ani, tetrapareza spastica cu crize epileptice
Buna ziua
Am un baietel de doi ani care sufera de tetrapareza spastica o forma mai grava cu crize epileptice. De curand am aflat mai multe lucruri despre un medicament naturist olimpique stem xcell, o alternativa viabila in tetrapareza spastica. As vrea sa va intre oare este bun, sau mai exista parinti care l-au folosit sau care au auzit de el.
va multumec
Am un baietel de doi ani care sufera de tetrapareza spastica o forma mai grava cu crize epileptice. De curand am aflat mai multe lucruri despre un medicament naturist olimpique stem xcell, o alternativa viabila in tetrapareza spastica. As vrea sa va intre oare este bun, sau mai exista parinti care l-au folosit sau care au auzit de el.
va multumec
2 comentarii
nu stiu nimic de medicament, si as vrea si eu ca sunt in aceeasi problema cu bebele meu de 1 an si 8 luni
buna sufar de poliradiculonevrita cronica tetrapareza ce tratamente imi indicati am dureri f mari de coloana ale muschilor si nu mai suport.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Crize epileptice si condusul auto
- 21Tetrapareza spastica
- 5Tetrapareza spastica.. cunoasteti un remediu?
- 2matusa mea are epilepsie si ia pastile, dar fara rezultat...
- 5lesin.. si mi-e frica sa mai merg la scoala
- 3crize epileptice partiale complexe
- 4are niste crize de ceva timp.. epilepsie?
- 1alcoolic cu crize epileptice
- 4Tetrapareza Spastica
- 3epilepsie generalizata
- 4epilepsie ori cu totul altceva?
- 4Epilepsie
- 1Ajutati-ma - crize epileptice acum o saptamina, de atunci nu si-a mai revenit
- 6Epilepsie?
- 1Poate fi epilepsie?!
Mai multe informații despre: Tetrapareza spastica criza epileptica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: