baiat de 23 de ani sufera de tulburare psihotica acuta cu simptome de schizoforma
Buna ziua, as dori sa-mi raspundeti si mie la o intrebare, am un baiat de 23 de ani si sufera de tulburare psihotica acuta cu simptome de schizoforma a fost internat la data de 20.10.2006 la spitalul Socola de unde a fost externat tot asa bolnav cum l-am internat, de aproape 2 luni de cind este acasa refuza categoric tratamentul si lipseste multe zile de acasa, refuza sa creada ca este bolnav, cred ca boala a avansat destul de mult si rapid, am chemat salvarea sa-l internez dar au refuzat pe motivul ca n-am avut bilet de internare, intre timp am fost la D-na doctor si acuma am bilet de internare dar problema e ca nu-l prind pe acasa, dar imi mai pun si intrebarea de ce in tot timpul cit a stat in spital nu au reusit sa-i dea tratamentul asa cum ar fi trebuit.As dori sa va intreb daca exista vreun sanatoriu unde sa poata fi internat o perioada mai lunga de timp si sa fie sub observatie mai severa.Va multumes.
2 comentarii
Poate fi internat, de catre dvs., prin procedura internarii nevoluntare. Aceasta procedura obliga medicii din spital sa intruneasca o comisie care verifica periodic starea pacientului si tratamentul si nu permite externarea decat atunci cand este ameliorat.
Buna ziua,
am aceeasi prb cu tatal meu.este din Teleorman, momentan este internat in Buc la No 9, dar nu poate ramane mult timp acoolo, asa dori sa stiu unde il pot interna p o perioada mai lunga(ani), undeva la stat, stiu ca la privat costa f mult,
Va rog mult~!
am aceeasi prb cu tatal meu.este din Teleorman, momentan este internat in Buc la No 9, dar nu poate ramane mult timp acoolo, asa dori sa stiu unde il pot interna p o perioada mai lunga(ani), undeva la stat, stiu ca la privat costa f mult,
Va rog mult~!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 4tulburare psihotica... are sanse sa se faca bine si sa mai profeseze?
- 4exista tratament homeopatic pentru tulburare psihotica ?
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 5tulburare psihotica? Schizofrenie?
- 5tulburare psihotica
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 47tulburare psihotica
- 10Evolutie episod psihotic acut/tulburare psihotica acuta ?
- 3Psihoterapia in psihoze, e un mit?
- 3Schimbare diagnostic la alt psihiatru
- 7Tulburare psihotica
- 11Permis retras medical
- 2Tulburari psihotice predominant delirante
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 21Probleme psihice
- 2Tulburare pshiotica scurta!!!
- 4Se transmit episoadele psihotice/tulburarea psihotica la copii?
- 1Pot sa iau un singur tratament toată viata?
Mai multe informații despre: tulburarile psihotice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: