atacuri de panica

Buna ziua, as avea o intrebare, sotul meu are 2 ani de cand se simte rau, a fost la psiholog si a urmat traytament, o perioada sa simtit bn dar acum are simptomele astea foarte dese, v-as ruga sa imi spuneti ce este de facut si cat de grava aceasta boala.Va multumesc anticipat
7 comentarii

Buna ziua,
Din pacate psihoterapia in cazul starilor de anxietate poate dura mai mult. Si, tot din pacate, multi clienti renunta in momentul in care ssimt ca le este mai bine, dar de abia atunci se incepe munca de profunzime. Renuntand in aceasta etapa, simptomele revin si revin chiar mai puternic.
Daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi si doriti sa mai incercati inca o data psihoterapie ma puteti contacta.
Din pacate psihoterapia in cazul starilor de anxietate poate dura mai mult. Si, tot din pacate, multi clienti renunta in momentul in care ssimt ca le este mai bine, dar de abia atunci se incepe munca de profunzime. Renuntand in aceasta etapa, simptomele revin si revin chiar mai puternic.
Daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi si doriti sa mai incercati inca o data psihoterapie ma puteti contacta.

va multumesc pentru raspuns dar nu sunt din bucuresti, sunt din botosani, va pot contacta doar telefonic.O zi frumoasa va doresc

Buna ziua,
Exista si psihoterapie in varianta online pentru cei care nu pot ajunge la cabinet.
Toate cele bune!
Exista si psihoterapie in varianta online pentru cei care nu pot ajunge la cabinet.
Toate cele bune!

Si cum am putea lua legatura cu dv? Cum se procedeaza?

Bună ziua!
În toată țara sunt psihologi buni. Imposibil să nu găsiți și la Botoșani.Căutați informații pe google în legătură cu un psiholog din orașul dvs.
De obicei psihoterapia în cabinet dă rezultate mai bune și mai rapide decât cea on-line. Dacă nu puteți ajunge în cabinet căutați informații despre psihologi on-line, știu că în Cluj, cei de la COGNITROM au o platformă on-line de prevenție și psihoterapie a anxietății.
În toată țara sunt psihologi buni. Imposibil să nu găsiți și la Botoșani.Căutați informații pe google în legătură cu un psiholog din orașul dvs.
De obicei psihoterapia în cabinet dă rezultate mai bune și mai rapide decât cea on-line. Dacă nu puteți ajunge în cabinet căutați informații despre psihologi on-line, știu că în Cluj, cei de la COGNITROM au o platformă on-line de prevenție și psihoterapie a anxietății.

Pentru psihoterapie on-line sugerez site-ul ---------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32atac de panica - infromatii
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 5atac de panica si anxietate.. cum se poate vindeca?
- 24sa fie stresul de vina?
- 20depresia si atacurile de panica
- 10Atac de panica sau problema cu inima?
- 3atacul de panica
- 9atac de panica sau timiditate excesiva de...manager
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 2Probleme cu inima sau atac de panica?
- 4stres si panica
- 10atacuri de panica si fobii?
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 2posibil diagnostic sfaturi
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 2atac de panica sau inima?
- 4Spasmofilie si/sau atacuri de panica
- 23Palpitații agitație amețeli
- 3Atac de panica
- 5Vitamina D, responsabila de atacurile de panica?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: