atacuri de panica
Buna ziua, as avea o intrebare, sotul meu are 2 ani de cand se simte rau, a fost la psiholog si a urmat traytament, o perioada sa simtit bn dar acum are simptomele astea foarte dese, v-as ruga sa imi spuneti ce este de facut si cat de grava aceasta boala.Va multumesc anticipat
7 comentarii
Buna ziua,
Din pacate psihoterapia in cazul starilor de anxietate poate dura mai mult. Si, tot din pacate, multi clienti renunta in momentul in care ssimt ca le este mai bine, dar de abia atunci se incepe munca de profunzime. Renuntand in aceasta etapa, simptomele revin si revin chiar mai puternic.
Daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi si doriti sa mai incercati inca o data psihoterapie ma puteti contacta.
Din pacate psihoterapia in cazul starilor de anxietate poate dura mai mult. Si, tot din pacate, multi clienti renunta in momentul in care ssimt ca le este mai bine, dar de abia atunci se incepe munca de profunzime. Renuntand in aceasta etapa, simptomele revin si revin chiar mai puternic.
Daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi si doriti sa mai incercati inca o data psihoterapie ma puteti contacta.
va multumesc pentru raspuns dar nu sunt din bucuresti, sunt din botosani, va pot contacta doar telefonic.O zi frumoasa va doresc
Buna ziua,
Exista si psihoterapie in varianta online pentru cei care nu pot ajunge la cabinet.
Toate cele bune!
Exista si psihoterapie in varianta online pentru cei care nu pot ajunge la cabinet.
Toate cele bune!
Si cum am putea lua legatura cu dv? Cum se procedeaza?
Bună ziua!
În toată țara sunt psihologi buni. Imposibil să nu găsiți și la Botoșani.Căutați informații pe google în legătură cu un psiholog din orașul dvs.
De obicei psihoterapia în cabinet dă rezultate mai bune și mai rapide decât cea on-line. Dacă nu puteți ajunge în cabinet căutați informații despre psihologi on-line, știu că în Cluj, cei de la COGNITROM au o platformă on-line de prevenție și psihoterapie a anxietății.
În toată țara sunt psihologi buni. Imposibil să nu găsiți și la Botoșani.Căutați informații pe google în legătură cu un psiholog din orașul dvs.
De obicei psihoterapia în cabinet dă rezultate mai bune și mai rapide decât cea on-line. Dacă nu puteți ajunge în cabinet căutați informații despre psihologi on-line, știu că în Cluj, cei de la COGNITROM au o platformă on-line de prevenție și psihoterapie a anxietății.
Pentru psihoterapie on-line sugerez site-ul ---------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7atac de panica
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 2sunt studenta in ultimul an si nu mai pot sa invat
- 4vreau sa fiu bine pt familia mea si sa evit o cadere
- 4cum scap de atacul de panica?
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 3atacuri de panica
- 5Extrasistole si scrisoare medicala :-s
- 5Doamne, cum scap de chestia asta?
- 5renuntarea la zoloft
- 7anxietate si atacuri de panica
- 3legatura dintre ochi si atacuri de panica ??
- 27atacuri de panica
- 5Tulburari de anxietate si atacuri de panica
- 0Betablocant
- 3Simptome cauzate de anxietate/sindrom de panica?
- 2atac de panica sau inima?
- 12Cum am preluat din nou controlul asupra vietii si gestionarea anxietatii
- 21Am atacuri de panica de 6 luni de zile
- 2Atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: