Atac de panica
Buna ziua vin cu o problema de acum 8 ani am avut un accident de mașina din caza accidentului a murit o persoana de atunci nu am mai fost om am ajuns la Pshiatru am făcut tratament cu ciorăpel și alprazolam timp de. 7 ani acum am fost la doctor mi-a schimbat tratamentul cu Serlift 50mg Distonoplant forte și alprazolam de 0’25 ce vreau aa va spun am început tratamentul acesta după 3 zile mi-a fos foarte rău ma luat cu inima stări greață, stări de leșin tremur tot corpul după 5 zile am oprit tratamentul doctora numi mai Răspunde problema e ca sunt plecat la munca in Germania și nu știu ce sa fac pentru ca mie foarte rău ma liniștesc doar când iau alprazolam cineva cu niște sfaturi va rog sau schema tratament va mulțumea!!
2 comentarii
Buna ziua.
Pentru unele persoane e greu de instaurat Serliftul. Pot dura 4-5 saptamani efectele acelea secundare dar apoi se retrag. De aceea se ia Alprazolamul, pentru a atenua efectele secundare.
Daca credeti ca nu suportati o luna cu aceste efecte Serliftul, rugati un medic sa va dea tratamentul initial cu care v-ati simtit bine.
E importanta si psihoterapia in cazuri ca ale dv. Se poate face online cu psiholog roman.
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Pentru unele persoane e greu de instaurat Serliftul. Pot dura 4-5 saptamani efectele acelea secundare dar apoi se retrag. De aceea se ia Alprazolamul, pentru a atenua efectele secundare.
Daca credeti ca nu suportati o luna cu aceste efecte Serliftul, rugati un medic sa va dea tratamentul initial cu care v-ati simtit bine.
E importanta si psihoterapia in cazuri ca ale dv. Se poate face online cu psiholog roman.
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Bună ziua,
In aceste situații este nevoie de psihoterapie, nu doar de tratament psihiatric
In aceste situații este nevoie de psihoterapie, nu doar de tratament psihiatric
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nu ma pot relaxa din cauza gandurilor negre...
- 2sunt studenta in ultimul an si nu mai pot sa invat
- 9va rog, am nevoie de niste sfaturi, sufar de fobii
- 22schizofren, singuratic, chinuit
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 10Atac de panica sau problema cu inima?
- 3depresie, atac de panica si terapia power ki
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 2Psihoterapeut Timisoara - atacuri de panica
- 30anxiolitice si cafea?
- 10Atac de panica, anxietate, interpretare EKG
- 11efect secundar cauzat de antidepresive.
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 3Sistem nervos afectat
- 18Anxietate, atacuri de panica sau?
- 9va cer ajutorul disperat... este intr-adevar o problema psihologica?
- 12Cum am preluat din nou controlul asupra vietii si gestionarea anxietatii
- 15Anxietate
- 2Atac de panica.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: