In loc de jeanine?
Se pare ca nu se mai gasesc pilule jeanine in farmacie. O sa fac pauza de 7 zile acum, dar este corect ca dupa 7 zile sa incep sa iau alte pilule sau trebuie sa fac o pauza mai mare ca sa nu apara efecte secundare pentru faptul ca schimb pilulele????? Ce pilule ar fi potrivite sa iau? eu m-am simtit foarte bine cu Jeanine, le luam de 4 ani. Spuneti-mi, va rog, daca este in ordine sa incep dupa 7 zile sa iau alte pilule si ce anume. Va multumesc.
4 comentarii
Ai putea lua Yasmine ; e microdozat ca si celalalt, au o compozitie asemanatoare si fac parte din aceaasi generatie e contraceptive orale combinate.
ma confrunt cu aceeasi problema, , , folosesc jeanine de 3 ani jumate la recomandarea medicului si sunt foarte multumita de ele.problema mea este ca eu locuiesc in grecia, , aici nu se gasesc jeanine asa ca m-am aprovizionat din timp, , , , in prezent mai am 5 folii, dar astea au expirat in luna februarie 2012.ce pot sa fac cu ele, , ? mai pot fi folosite dupa perioada de expirare? sau le arunc?sau daca nu, , , , cu ce le pot inlocui? nu pot merge aici la un doctor ca sa-mi recomande nimic pentru ca imi este foarte greu sa le explic in limba greaca..cu ce ma puteti sfatui?
@delia4u ; Identic cu Jeanine este Valette, dar nu stiu daca gasesti in Grecia. Daca nu e de gasit cumpara-ti Meliane sau Gynera ; dintre acestea doua iti recomand Meliane, e asemanator contraceptivului pe care-l iei acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2inlocuire anticonceptionale
- 7schimbarea anticonceptionalelor: Karissa vs. Jeanine
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 4pot lua yasmin dupa ce am luat karissa?
- 3vreau sa schimb anticonceptionalele..:D
- 6echivalentul loette-ului?
- 10regulon contraceptiv
- 1vreau sa schimb anticonceptionalele!
- 8Schimbare anticonceptionale
- 4schimbarea pilulelor marvelon 21 cu yasmin
- 0schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 1schimbat contraceptivul
- 2inlocuitor melleva35
- 0Anticoncepţionalele Yaz
- 3Schimbarea anticonceptionalelor