Ovule Contracept-M
Bună ziua!
Doresc să fac trecerea de la un contraceptiv oral combinat (Logest) la ovulele Contracept-M. Am căutat deja informații despre ele pe internet dar aș dori să îmi fie confirmate unele aspecte.
1. Nu există posibilitatea să existe efecte adverse (depresie, iritație, nervozitate, libido scăzut) cum sunt la contraceptivele hormonale.
2. De asemenea, este nevoie obligatorie de un consult ginecologic înainte de a începe să le administrez? Momentan nu am o stare financiară foarte bună și dacă nu este obligatoriu aș dori să amân.
3. Există acest tip de ovule și de la alți furnizori? Tot ce am găsit au fost aceste ovule vândute la Farmacia Tei.
Doresc să fac trecerea de la un contraceptiv oral combinat (Logest) la ovulele Contracept-M. Am căutat deja informații despre ele pe internet dar aș dori să îmi fie confirmate unele aspecte.
1. Nu există posibilitatea să existe efecte adverse (depresie, iritație, nervozitate, libido scăzut) cum sunt la contraceptivele hormonale.
2. De asemenea, este nevoie obligatorie de un consult ginecologic înainte de a începe să le administrez? Momentan nu am o stare financiară foarte bună și dacă nu este obligatoriu aș dori să amân.
3. Există acest tip de ovule și de la alți furnizori? Tot ce am găsit au fost aceste ovule vândute la Farmacia Tei.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreau sa stiu cand pot sa fiu linistita ca nu voi ramane insarcinata?
- 7despre Yasmin
- 7schimbarea anticonceptionalelor: Karissa vs. Jeanine
- 7Curatire genitala
- 6echivalentul loette-ului?
- 10regulon contraceptiv
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 4Trecerea de la un tip de contraceptive la altul.
- 0trecerea de la belusha la harmonette
- 3Protectie milligest dupa desorelle
- 0Schimbare anticonceptionale
- 0Trecerea de la diane 35 la belara
- 1Anticonceptionale karissa
- 3Karissa scoase dupa piata??
- 4Schimbare anticonceptionale
- 4Schimbare anticonceptionale - Karissa->Logest
- 0Schimbare Karissa cu Yaz, fara menstruație
- 4De la Milligest la Artizia
- 1Anticonceptionale mai tari/anticonceptionale mai slabe
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor