Ovule Contracept-M

Bună ziua!
Doresc să fac trecerea de la un contraceptiv oral combinat (Logest) la ovulele Contracept-M. Am căutat deja informații despre ele pe internet dar aș dori să îmi fie confirmate unele aspecte.
1. Nu există posibilitatea să existe efecte adverse (depresie, iritație, nervozitate, libido scăzut) cum sunt la contraceptivele hormonale.
2. De asemenea, este nevoie obligatorie de un consult ginecologic înainte de a începe să le administrez? Momentan nu am o stare financiară foarte bună și dacă nu este obligatoriu aș dori să amân.
3. Există acest tip de ovule și de la alți furnizori? Tot ce am găsit au fost aceste ovule vândute la Farmacia Tei.
Doresc să fac trecerea de la un contraceptiv oral combinat (Logest) la ovulele Contracept-M. Am căutat deja informații despre ele pe internet dar aș dori să îmi fie confirmate unele aspecte.
1. Nu există posibilitatea să existe efecte adverse (depresie, iritație, nervozitate, libido scăzut) cum sunt la contraceptivele hormonale.
2. De asemenea, este nevoie obligatorie de un consult ginecologic înainte de a începe să le administrez? Momentan nu am o stare financiară foarte bună și dacă nu este obligatoriu aș dori să amân.
3. Există acest tip de ovule și de la alți furnizori? Tot ce am găsit au fost aceste ovule vândute la Farmacia Tei.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3continut anticonceptional
- 3vreau sa schimb anticonceptionalele..:D
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 0Cum folosesc Yasmin dupa Yaz?
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 1Schimbare anticonceptionale
- 4Trecerea de la un tip de contraceptive la altul.
- 1Inlocuire Logest cu Marvelon
- 0Schimbarea anticoncepționalelor
- 0Schimbare anticonceptionalelor
- 0Trecerea de la diane 35 la belara
- 4Antionceptionale Karissa
- 4Schimbare anticonceptionale - Karissa->Logest
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
- 1Am schimbat anticoncepționalele - contact sexual in prima zi. Poate fi vreo problema?
- 1Anticonceptionale mai tari/anticonceptionale mai slabe
- 3Trecerea de la microgynon la rigevidon
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: