boala de piele?
![belar](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am si eu o problema, acum trei ani m-am ars la mana stanga cu apa fiarta. am mers la medic insa mi-a dat un tratament care nu a avut nici un efect, apoi am mers pe medicina naturista.Am mers la cineva la Severin care era vestita pentru cremele pt arsuri.Am folosit acele creme care m-au vindecat de arsura insa pe mana mi-a ramas un semn mare ( parca este carne crescuta peste piele). OARE POT SCAPA DE EA NUMAI PRIN OPERATIE ESTETICA? Va rog dati-mi un raspuns!
4 comentarii
0
26-02-2009, ora 20:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Incercati unguentul CONTRACTUBEX. Ati ramas cu un fel de cicatrice care se poate ameliora.
Dupa 3 luni, daca nu va place cum s-a remodelat cicatricea, va rog apelati la un dermatoplastician, cum ar fii doamna Mihaela Leventer de la clinica Dermastyle (www.dermastyle.ro).
Numai Bine!
Dupa 3 luni, daca nu va place cum s-a remodelat cicatricea, va rog apelati la un dermatoplastician, cum ar fii doamna Mihaela Leventer de la clinica Dermastyle (www.dermastyle.ro).
Numai Bine!
0
26-02-2009, ora 20:01
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am uitat sa precizez ca in functie de gravitatea cicatricei, aceasta se poate trata partial sau total cu Contractubex. "Restul" de cicatrice, se trateaza prin chirurgie plastica si reparatorie! ;)
![belar](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Multumesc pt raspuns, sper sa ma ajute acest unguient.
0
27-02-2009, ora 16:08
Cu multa placere!
Fiti tenace si veti "scapa" si de aceasta problema negresit...;)
Fiti tenace si veti "scapa" si de aceasta problema negresit...;)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cicatrici provocate de arsuri
- 9am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
- 3Arsura la nivelul pelii, parca as fi fripta
- 4usturime pe piele
- 30Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, Bucuresti
- 5am avut un accident si am perforat timpanul stang
- 10Senzatie de arsura pe piele
- 1arsura cu bronz pe fata... va rog un sfat
- 4m-am oparit, ajutati-ma va rog!
- 3Ce se intampla cu mine?
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 10Arsuri stanga spate (de la coloana spre stanga) si intepaturi in corp
- 1Simptome de arsuri nu evitati subiectul va rog!
- 0Usoara rana infectata de la o batatura
Mai multe informații despre: Arsurile Infectiile pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: