arsuri in sold
buna seara
am varsta de 62 ani, sunt operata si am proteza de sold stg.nu am avut probleme dupa operatie (2014) dar de cateva zile am arsuri in soldul operat in zona din spate sus spre exteriorul soldului.durerile apar ca o sageata si tin cateva secunde repetandu-se des.mentionez ca am 84 kg.si 1.57 m inaltime.va rog sa-mi spuneti parerea dvs.si ce investigatii ar trebui sa fac.va multumesc
am varsta de 62 ani, sunt operata si am proteza de sold stg.nu am avut probleme dupa operatie (2014) dar de cateva zile am arsuri in soldul operat in zona din spate sus spre exteriorul soldului.durerile apar ca o sageata si tin cateva secunde repetandu-se des.mentionez ca am 84 kg.si 1.57 m inaltime.va rog sa-mi spuneti parerea dvs.si ce investigatii ar trebui sa fac.va multumesc
1 comentarii
control si examen fizic la medicul operator si in functie de acesta: radiografie de control, parametrii de infectie (CRP, leucocite)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4proteza sold
- 10schimbare de proteza?
- 0aparitia calcificari intense dupa amplasarea unei proteze de sold
- 14proteza de sold
- 0compozitie proteza sold
- 0durere zona inghinala dupa proteza de sold
- 9Neuropatie de femural
- 2Trebuie tratament permanent de suprimare a imunitatii, dupa artroplastia totala de sold?
- 0Proteze de sold
- 1NACF -Proteza de sold
- 1Coxarrtroza bilaterala - alt remediu in afara protezarii?
- 2Protezare sold
- 1Evolutie postoperatorie protezare sold stang
- 5Infecție proteză șold
- 4Șold blocat - procedura de decompresie a capului femural cu injectare de celule STEM din creasta ili
- 1Coxartroza
- 2Proteza solda Versys FMT (fiber metallic taper)
- 5Necroza cap femural post radioterapie
- 0Artroplastie totala de sold
Mai multe informații despre: proteza de sold
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: