Informatii despre proteze
Mama mea sufera de artroza la genunchi, de foarte multi ani. Am facut tot felul de tratament, dar in prezent fara rezultat. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan la o consultatie si ne-a spus ca situatia impune protezarea genunchiului. As vrea sa stiu care este procedura pentru a obtine proteza de la CNAS intr-un spital de stat? Si daca sunt aceleasi proteze la stat si la privat? Am inteles ca la privat se obtine foarte usor, dar pretul operatiei de 9000 ron propus la Sanador este mare pentru noi. Va multumesc!
1 comentarii
Buna seara!
Protezele sunt decontate in proportie de 100% prin Programul National de Endo-protezare, deci nu va costa nimic.
Problema este doar sa gasiti acea clinica ce dispune de un stoc de proteze convenabil, astfel incat sa puteti beneficia de protezare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Protezele sunt decontate in proportie de 100% prin Programul National de Endo-protezare, deci nu va costa nimic.
Problema este doar sa gasiti acea clinica ce dispune de un stoc de proteze convenabil, astfel incat sa puteti beneficia de protezare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 109Coxartroza - Proteza de sold
- 50Proteza totala de sold...
- 8Operatie de sold - cu proteza ceramica
- 6revizia protezei de sold
- 3Cat se mai poate amana protezarea soldului?
- 5osteoarticulare pot sa fac bai in ape termale?
- 1operatie de proteza de sold
- 9Proteza totala de sold - dureri postoperatorii
- 12Operatie protezare sold.
- 2Trebuie tratament permanent de suprimare a imunitatii, dupa artroplastia totala de sold?
- 4probleme cu proteza totala de sold
- 0Proteze de sold
- 0Recomandare proteze de sold
- 1Evolutie postoperatorie protezare sold stang
- 0Hip arthroplasty
- 0RMN prostata
- 1Intrebare proteză luxație de șold congenitală, bilaterală
Mai multe informații despre: proteza de sold
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: