arsuri in jurul ochilor de la solar
am si eu nevoie urgent de ajutor.ieri am fost la solar sa ma bronzez si am stat mai mult decat de obicei, acum am ochii umflati rau ca abi vad.mi sa strans pielea in jurul ochilor, si sub ochi sau formt ca niste pungi ir pleopele sunt umflate.va rog din suflet sa ma ajute cineva sa imi spuna daca crem de glbenele ma pote jut si comprese cu musetel
3 comentarii
Buna ziua! Se pare ca este o arsura termica a pleoapelor. Iti recomand igiena locala cu un sampon pentru bebelusi " no tears" si apoi sa te ungi cu Actovegin 20% unguent tegumentar pe pleoape, nu se pune in ochi, 1 aplicatie de 3 ori pe zi, 3- 5 zile; In plus, Claritine- 2 tablete pe zi, 3 zile; numai bine
in nici un caz galbenele si musetel! sunt iritante pentru mucoase si ar putea sa iti faca mai rau. niste picaturi de ochi de gen tobradex cred ca sunt cel mai indicate, daca ai ochii umflati ar trebui sa mergi la oftalmolog, poate ai stat si cu ochii deschisi in solar? sa nu cumva sa ai arsuri pe cornee...ceea ce nu e deloc simplu. poate sa iti afecteze vederea. rpd, la consult! cred ca si elina ti-a dat un sfat f bun
in primul rand va multumesc din suflet pt raspuns, dej azi pana sa imi raspund cineva, am mers farmacie, mi adat doamna farmacista bepnthen si nimic dar toata dimineta am stat cu crema de galbenele si daduse putin inapoi, acum pe sera am lut ce mi a ti recomandat dvs si este mai bine.va doresc un weekend minunat tuturor celor cre mi au raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete maronii pe fata in urma expunerii la solar
- 6Radiografie la sinusuri si plamani... pot sa merg la solar?
- 3ochi inflamati
- 2Umflatura la ochi!
- 3menstruatia si solarul
- 4Diminetile ma trezesc cu ochii umflati iar nasul imi este infundat...
- 3acneea si solarul
- 3solarul poate afecta in vreun fel copilul atunci cand alaptez
- 10Solarul si alunitele
- 5Brevoxyl si solar?!
- 4ochi umflati dupa plans in mod excesiv
- 3solarul dauneaza in sarcina?
- 1Alunitele si solarul
- 0Ochii inflamati rosi si durerosi
- 2Arsuri de la solar decojire a pielii
- 1Edem ochi
- 0Ochi plânși
Mai multe informații despre: Solarul ochiul umflat