risc de cancer?
Bună ziua! Am venit la dvs cu o problema, am fost la solar o singura şedinţa de 6 minute anul acesta şi ma ustura pielea, de 2 zile de cand am fost. E ceva grav? Va rog sa ma ajutaţi, sunt disperata!
5 comentarii
Probabil ati stat prea mult. Folositi o crema emolienta dupa plaaja cateva zile.
Solarul, la fel ca expunerea la soare, creste riscul de cancer de piele si accelereaza procesele de fotoimbatranire ale pielii. Dumneavoastra hotarati daca merita. Acestea fiind spuse, o singura sedinta la solar probabil ca nu este foarte semnificativa, dar efectul radiatiei UV este aditiv.
Solarul, la fel ca expunerea la soare, creste riscul de cancer de piele si accelereaza procesele de fotoimbatranire ale pielii. Dumneavoastra hotarati daca merita. Acestea fiind spuse, o singura sedinta la solar probabil ca nu este foarte semnificativa, dar efectul radiatiei UV este aditiv.
Am stat doar 6 minute... Nu am stat mult Şi de aceea nu înţeleg de ce ma ustura. Vă mulţumesc pentru răspuns!
Mie mi se pare mult 6 minute pentru prima expunere, dar dumneavoastra stiti ce ten aveti si ce vi s-a recomandat la solar. Cea mai probabila cauza de usturime este arsura. Alte cauze ar putea fi diverse dermatite fotoinduse sau afectiuni in care apare fotosensibilitatea. Daca nu trece in cateva zile si senzatia de arsura se repeta la o expunere normala de exterior sau apar leziuni pe piele, programati-va la derma. Si nu mai mergeti la solar!
Nu o sa ma mai duc, nici nu se pune problema! Vă mulţumesc pentru timpul acordat!
Buna seara !
Daca se descopera ca este o boala genetică (melanom malign), copiii persoanei care a facut asa ceva, fac si ei? Suntem îngroziți, am intrat in depresie de vestea aceasta...VA rog, sa imi răspundă cineva avizat, care sa nu ne bage și mai mult in ceață...
Daca se descopera ca este o boala genetică (melanom malign), copiii persoanei care a facut asa ceva, fac si ei? Suntem îngroziți, am intrat in depresie de vestea aceasta...VA rog, sa imi răspundă cineva avizat, care sa nu ne bage și mai mult in ceață...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete maronii pe fata in urma expunerii la solar
- 34cancer de piele
- 2dupa prima sedinta la solar m-am trezit umflata la fata.. am continuat cu sedintele si mi este rau
- 3menstruatia si solarul
- 10cancer de piele?
- 4Cancer la nivelul pielii ?
- 5Brevoxyl si solar?!
- 3Cancer de piele! (Carcinom bazocelular)
- 2Am cancer de piele?
- 3cancer de piele (nu stiu sigur)
- 1cancer de piele
- 6nr maxim de minute care se pot face la o sedinta de bronzare, cate sedinte in total
- 8Produse naturale pentru cancer de piele si cancer in general
- 4cancer de piele?
- 0Cancer de piele
- 0Pete albe pe piele de la solar
- 2E cancer malign de piele? Ce trebuie să fac mai departe?
Mai multe informații despre: Cancerul de piele Solarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: