Radiografie la sinusuri si plamani... pot sa merg la solar?
Daca am facut o radiografie la sinusuri, una la plamani si o tomografie in ultimele 2-3 luni are ceva?Si as mai dori sa va intreb:daca vreau sa ma duc la solar are vreo legatura?adica sunt aceleasi radiatii?va multumesc
6 comentarii
Sunt intr-adevar, cam multe investigatii radiologice in timp scurt !!
Radiatiile de la solar sunt ultraviolete, iar cele de la radiologie sunt X, deci nu sunt acelasi tip de raze!
Ce fel de ten ai? Esti blonda, bruneta, ten alb, ten masliniu, ochi negri, ochi albastri? Toate aceste intrebari au rolul de a stabili cat de expusa esti la un cancer de piele daca te duci la solar !!! Cu cat tenul este mai deschis (blonda, ten alb, ochi albastri), cu atat riscul este mai mare !!!!
Radiatiile de la solar sunt ultraviolete, iar cele de la radiologie sunt X, deci nu sunt acelasi tip de raze!
Ce fel de ten ai? Esti blonda, bruneta, ten alb, ten masliniu, ochi negri, ochi albastri? Toate aceste intrebari au rolul de a stabili cat de expusa esti la un cancer de piele daca te duci la solar !!! Cu cat tenul este mai deschis (blonda, ten alb, ochi albastri), cu atat riscul este mai mare !!!!
pei nu am tenul foarte deschis, sunt bruneta, am ochii verzi!mie mi;e frica si de cantitatea de radiatii din corp..sa nu dau in alta boala ca leucemie, cancer...dar pe langa asta am o prezentare de moda si trebuie sa fiu bronzata!
Pentru o prezentare de moda nu merita sa te expui la riscuri !! Pentru asta se poate utiliza un fond de ten!
mersi..mai am o intrebare?va referiti la faptu ca n;are trebui sa ma duc la solar ca nu e bun sau ca are legatura cu radiografiile facute?multumesc
Nu are legatura cu radiografiile ! Noi, medicii dermatologi nu prea recomandam expunerea la ultraviolete in general, datorita riscurilor de cancer de piele.
Buna ziua!!am facut o radiografie la plamani iar rezultatul este :
Radiografie efectuata in timp respirator intermediar
Sub rezerva incidentei-fara leziuni acute sau evolutive pleuro-pulmonare
Silueta cardio-mediastinala in limite normale rg
Hemidiafragme egalizate prin aerocolie de unghi splenic
Multumesc anticipat!!
Radiografie efectuata in timp respirator intermediar
Sub rezerva incidentei-fara leziuni acute sau evolutive pleuro-pulmonare
Silueta cardio-mediastinala in limite normale rg
Hemidiafragme egalizate prin aerocolie de unghi splenic
Multumesc anticipat!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3solar vertical sau orizontal?
- 3solarul dauneaza in sarcina?
- 6nr maxim de minute care se pot face la o sedinta de bronzare, cate sedinte in total
- 11Radiografie pulmonara
- 2ÃŽntrebare - radiografie la sinusuri
- 1Radiografie pulmonara si verdict.
- 0Radiografie cardio pulmonara
- 0Interpretare radiografie cardio pulmonară
- 0Radiografie plămâni.
- 1Interstițiu pulmonar accentuat bilateral
- 0Interpretare radiografie pulmonara si simptome
- 0Rezultat radiografie cardio-pulmonara
- 0Ajutor va rog din suflet, am avut niste simptome, avand si astm bronsic, am facut rx pulmonara
- 0Va rog sa mi interpretați următorul rezultat la o radiografie pulmonara
- 0Discreta accentuare a interstitiului peribronhovascular infrabilar la un copil de 5 ani
- 0Interpretare Radiografie Pulmonară
- 3Radiografie pulmonara
- 3Interpretare radiografie plamani
Mai multe informații despre: Solarul Radiografia pulmonara radiografia sinusurilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: