Ochi umflati si cu cojite
Buna ziua!
Am o alergie urata si persistenta aceasta vara (doctorita spune ca de la ambrozie), iar dimineata ma trezesc obosita (pt ca noaptea nu ma odihnesc, ba imi curge nasul, ba ma sufoc pt ca e total uscat).
Dar cel mai rau ma trezesc cu ochii mijiti, umflati, lipiti de cojite, inrositi.
Mai mult, vreo 2 saptamani am avut mancarimi puternice si inca mai am din cand in cand, dar mai rar. Am folosit Nostamine picaturi antialergice, dar in continuare dimineata este la fel. (Alaturi evident de pastile si spray nazal antihistaminice)
Recomandati-mi va rog niste picaturi care pot fi folosite pe termen lung (adica pana trece alergia), eventual care se pun seara si dimineata nu ma mai trezesc cu ochii chiar asa pt ca este neplacut.
Sper sa ma ajutati, va multumesc anticipat!
Am o alergie urata si persistenta aceasta vara (doctorita spune ca de la ambrozie), iar dimineata ma trezesc obosita (pt ca noaptea nu ma odihnesc, ba imi curge nasul, ba ma sufoc pt ca e total uscat).
Dar cel mai rau ma trezesc cu ochii mijiti, umflati, lipiti de cojite, inrositi.
Mai mult, vreo 2 saptamani am avut mancarimi puternice si inca mai am din cand in cand, dar mai rar. Am folosit Nostamine picaturi antialergice, dar in continuare dimineata este la fel. (Alaturi evident de pastile si spray nazal antihistaminice)
Recomandati-mi va rog niste picaturi care pot fi folosite pe termen lung (adica pana trece alergia), eventual care se pun seara si dimineata nu ma mai trezesc cu ochii chiar asa pt ca este neplacut.
Sper sa ma ajutati, va multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura la ochi!
- 4mancarimi ale ochilor
- 4Imi sunt umezi ochii
- 4ochi rosii, vedere slabita, lacrimari si mancarimi
- 6ochii umflati si cu riduri
- 4ochi umflati dupa plans in mod excesiv
- 3Ochi umflati dimineata
- 0Mancarime si usurime ale ochilor
- 0Mâncărime ochi
- 1Ochiul stang uscat, ustura si o mananca (prurit) seara.
- 2Mancarime la nivelul ochilor+ochi uscati si stranuturi
- 0Copil 2 ani
- 1Alergie ambrozie
- 1Usturime cai nazale, mancarime ochi
- 3Pleoape umflate, gene care cad, mancarime ochi si nas
- 0Orl sau alergie
Mai multe informații despre: ochiul umflat mancarimi ale ochilor alergia la ambrozie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: